Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Talvilomaviikolla alle 17-vuotiaat matkustavat maksutta Oulun joukkoliikenteessä

Oulun joukkoliikenne juhlistaa 100-vuotiasta Suomea tarjoamalla talvilomaviikolla 6.-12.3.2017 maksuttomat matkat alle 17-vuotiaille Oulun joukkoliikenteen linjoilla 1-56 sekä citybusseissa. Maksua ei peritä kello 7-23 välisenä aikana alkavilta matkoilta.

Oulun kaupunki järjestää lomaviikolla runsaasti tapahtumia, joihin pääset helposti bussilla. Halutessasi voit matkustaa kauemmaskin, koska bussimatkat ovat maksuttomia kaikilla talvilomaviikolla liikennöivillä Oulun joukkoliikenteen linjoilla Oulun, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen ja Tyrnävän alueella. Voit siis matkustaa maksutta seitsemän kunnan alueella!

Varaudu todistamaan ikäsi bussissa, jotta kuljettaja voi todeta oikeutesi maksuttomaan matkaan. Lähestyvä bussi ottaa sinut kyytiin kun heilautat näkyvästi kättäsi pysäkillä. Bussin kyytiin noustaan etuovesta.

Kampanja-aikaa ei hyvitetä kausilipuille ja leimattuja arvolippumatkoja ei hyvitetä. Mikäli kuljetat mukanasi polkupyörää tai lemmikkieläintä, peritään matkasta normaali maksu. Myös yöaikaan (klo 23-7) matkoista peristään normaali maksu alle 17-vuotiailta.

Lisätietoa: www.oulunjoukkoliikenne.fi ja Oulun joukkoliikenteen asiakaspalvelu p. 08 5584 0400


Poikkeuksia aukioloajoissa Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.