Ajankohtaista

< Takaisin

Tuiran hyvinvointikeskus aloittaa toimintansa Tuirankartanon tiloissa maanantaina 5.8.

Tuiran hyvinvointikeskuksen hoitajan ja lääkärin vastaanotot (Tuiran, Rajakylän ja Kaijonharjun akuuttivastaanotot sekä kiireetön vastaanotto) sekä laboratorio- ja neuvolapalvelut, perheneuvonta  ja korvaushoito aloittavat toimintansa Tuirankartanon (Kangastie 16) uusituissa tiloissa ensi maanantaista 5.8. alkaen. 

Perjantaihin 2.8. saakka akuuttivastaanotot palvelevat Kaijonharjussa.

Tietöiden vuoksi erityisjärjestelyjä kulkureiteillä

Baanan rakentamisesta johtuvien tietöiden vuoksi asiakkaiden toivotaan käyttävän Tuirankartanon Valtatien puoleista sisäänkäyntiä seuraavan parin viikon ajan. Myös Tuirankartanon pääovesta pääsee kulkemaan.

Autolla Tuiran parkkitaloon kuljetaan Merikoskenkatu–Koskitie–Kangastie –reitin kautta. Asiakaspysäköinti on ykköskerroksessa. Valtatien puolelta on kulku uudelle parkkikannelle ja Tuirankartanoon pääsee myös parkkikannen puoleisesta ovesta. 

Tuiran hammashoito toimii Dentopoliksessa

Tuiran hammashoitolan toiminta on siirtynyt 3.6. alkaen Dentopolikseen (Aapistie 3, 3. kerros.) Tuiran terveysaseman remontin ajaksi. Dentopoliksen ajanvaraus palvelee numerossa 08 5584 6430. 

Tuiran terveysaseman remontti on alkanut ja se valmistuu alustavan arvion mukaan huhtikuussa 2020. Remontin valmistuttua akuuttivastaanotto ja Tuiran hammashoitola palaavat Tuiran terveysasemalla. Tuirankartanon tiloihin muuttavat alueen sosiaalityö ja lastensuojelu.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.