Ajankohtaista

< Takaisin

Vähävaraisille tarkoitettuja kasvomaskeja jaetaan jatkossa myös Höyhtyän Välkkeessä ja nuorille Byströmin Ohjaamossa

Oulun kaupunki jakaa vähävaraisille tarkoitettuja kasvomaskeja maanantaista 7. syyskuuta lähtien myös Höyhtyän Välkkeessä (Latokartanontie 1) ja Byströmin Ohjaamossa (Hallituskatu 5). Byströmin Ohjaamossa jaettavat maskit on tarkoitettu vähävaraisille nuorille.

Kontinkankaalla maskeja jaetaan jatkossa Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen päärakennuksessa osoitteessa Kajaanintie 46 A.

Maskeja jaetaan entiseen tapaan Haukiputaalla (Simppulantie 15 A 14), Kaakkurissa (Pesätie 11), Kiimingissä (Terveystie 1), Myllyojalla (Karvarinaukio 16), Oulunsalossa (Kauppiaantie 10), Tuirassa (Kangastie 16) Yli-Iissä (Kirkkokuja 2) ja Ylikiimingissä (Vesaisenlinnantie 2).

Maskeja jaetaan toimipisteiden aukioloaikoina. Hyvinvointikeskukset ja -pisteet ovat avoinna ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–15 lukuun ottamatta Ylikiimingin ja Yli-Iin hyvinvointipisteitä, jotka ovat avoinna ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–14. Höyhtyän Välke on avoinna ma-pe klo 9–15. Byströmin Ohjaamo on avoinna ma-pe klo 9–16.

Jaettavat maskit ovat pestäviä kangasmaskeja ja niitä on pakkauksessa mukana neljä kappaletta. Maskien mukana on käyttö- ja huolto-ohje.

Maskeja noudettaessa tulee olla terve ja huolehtia riittävistä turvaväleistä.

Oulun kaupungin jakamat vähävaraisten kasvomaskit ovat alun perin tilattu eri toimijoilta sosiaali- ja terveysalan ammattilaiskäyttöön. Tästä syystä osassa maskeista saattaa näkyä esimerkiksi Oulun Keskuspesulan logo. Kerrothan noutaessasi maskeja, jos haluat maskit ilman logoa tai muita merkintöjä.

Jakolinkki

Poikkeuksia aukioloajoissa

Arkipyhät ja lomakaudet vaikuttavat aukioloihimme.

Aukioloaikojen poikkeukset kootaan yhdelle sivulle.