Terveyspalvelut

Hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Hätätilanteet ja päivystys

Kuntoutus ja terapiat

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Oulun kaupunginsairaala

Opiskeluterveydenhuolto

Suun ja hampaiden hoito

 

Erikoisvastaanottojen, laboratorion, reseptien, rokotusten ja terveystarkastusten asioista voi lukea Lisää terveyspalveluja -sivuilta.

Siirry tekemään oirearviota

Omaolo-palvelun oirearviosta saat apua ja toimintaohjeita terveyteen liittyvissä pulmissa. Oireidesi perusteella palvelu antaa toimintasuosituksen, esimerkiksi itsehoito-ohjeita tai ajanvarausoikeuden.

Siirry tekemään oirearviota

Ajankohtaista

< Takaisin

Akuuttivastaanotto siirtyy Kontinkankaalle 2.5. – muut palvelut jatkuvat Myllyojalla

Myllyojan hyvinvointikeskus muuttuu osaksi Kontinkankaan hyvinvointikeskusta. Akuuttivastaanotto siirtyy Myllyojalta Kontinkankaan hyvinvointikeskukseen 2.5.2019 alkaen. Muut sosiaali- ja terveyspalvelut jatkuvat Myllyojalla. Neuvonta- ja ajanvarausnumero muuttuu 1.7. alkaen 08 558 44333. 

Myllyojalla suuntaudutaan lapsiperheiden ja ikäihmisten palveluihin

Lapsiperheiden määrä kasvaa Myllyojan alueella, joten neuvola- ja perhepalveluita tarjotaan lähipalveluna Myllyojan tiloissa jatkossakin.

Myös ikäihmisten palvelut, kuten hoitajan ja lääkärin vastaanotto ajanvarauksella, järjestetään Myllyojalla. INR-poliklinikka Marevan-hoitoisille potilaille jatkuu Myllyojan tiloissa.

Palveluita toteutetaan myös yhteistyössä alueen järjestöjen kanssa.

Hyvinvointikeskuksissa laajimmat palvelut

Oululaiset saavat sosiaali- ja terveyspalvelunsa pääosin viidestä hyvinvointikeskuksesta, joita ovat Haukiputaan, Kaakkurin, Kiimingin, Kontinkankaan ja Tuiran hyvinvointikeskukset. Terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen ammattilaiset toimivat hyvinvointikeskuksissa yhteistyössä.

Hyvinvointikeskuksissa voi olla useita, eri paikoissa sijaitsevia palveluyksiköitä, kuten hyvinvointipisteitä ja erilaisia vastaanottoja sekä ikäihmisten palveluita. Palveluita tarjotaan myös verkossa.

Hyvinvointikeskusten sijoittelu perustuu olemassa olevaan palveluverkkoon ja tiloihin. Myllyojan tilat on remontoitu, mutta ne eivät ole riittävät moniammatillisen hyvinvointikeskuksen toimintaan. Tilojen sijainti myöskään ole ihanteellinen, vaan väestö kasvaa muilla alueilla, kuten Hiukkavaarassa.

Asiakaspalvelun laatu ja toimivuus voidaan taata paremmin osana Kontinkankaan hyvinvointikeskusta, siksi akuuttivastaanotto siirtyy Kontinkankaan hyvinvointikeskukseen.

Jakolinkki

Terveyskirjastosta voit etsiä tietoa terveydestä ja sairauksista esimerkiksi oireen mukaan.

Asioi verkossa

  • Varaa aikoja
  • Lähetä viestejä
  • Keskustele chatissa
  • Katso laboratoriotuloksia
  • Tee terveystarkastus ja aloita terveysvalmennus

Laboratoriotutkimuksiin varataan aika NordLabin sivuilta.

Oulun kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut löytyvät myös valtakunnallisesta Suomi.fi-verkkopalvelusta.

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/terveyspalvelut