Terveyspalvelut

Hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Hätätilanteet ja päivystys

Kuntoutus ja terapiat

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Oulun kaupunginsairaala

Opiskeluterveydenhuolto

Suun ja hampaiden hoito

 

Erikoisvastaanottojen, laboratorion, reseptien, rokotusten ja terveystarkastusten asioista voi lukea Lisää terveyspalveluja -sivuilta.

Siirry tekemään oirearviota

Omaolo-palvelun oirearviosta saat apua ja toimintaohjeita terveyteen liittyvissä pulmissa. Oireidesi perusteella palvelu antaa toimintasuosituksen, esimerkiksi itsehoito-ohjeita tai ajanvarausoikeuden.

Siirry tekemään oirearviota

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupunginsairaalan remontti siirtää osastoja vuorotellen väistötiloihin

Oulun kaupunginsairaalaan asennetaan uusi sammutusjärjestelmä – remontti siirtää osastoja vuorotellen väistötiloihin

Oulun kaupunginsairaalassa aloitetaan toukokuun alussa remontti, jonka aikana asennetaan uusi automaattinen sprinklerijärjestelmä. Sammutusjärjestelmän asennustöiden ajan sairaala toimii osittain väistötiloissa, sillä asennukset edellyttävät osastojen tyhjentämistä.

Työt koskevat kaupunginsairaalan A1, A2 ja A3- sekä B2 ja B3 -osastoja, jotka sijaitsevat Kiviharjuntie 5:ssä.

Remontti etenee osasto kerrallaan siten, että kulloinkin kohteena oleva osasto muuttaa väistöosastolle. Työt aloitetaan osastolta B3, jonka jälkeen edetään osastojärjestyksessä B2, A2, A3 ja A1. Remontoitavilla osastoilla tehdään samalla myös kylpyhuoneiden kunnostustöitä.

Väistön aikana potilaita hoidetaan osin Caritas Sairaalassa ja Terveystalolla. Remontin on arvioitu vaikuttavan toimintaan vuoden 2020 tammikuun alkupuolelle saakka.

Asennustyöt eivät vaikuta kaupunginsairaalan G- ja H-osastoihin, päihdeklinikkaan tai keskusneuvolaan: Niiden toiminta jatkuu normaalisti.

 

Sprinklereillä parannetaan turvallisuutta

Sammutusjärjestelmän asennuksella nostetaan turvallisuustasoa. Pelastuslaitos on tehnyt selvityksen, jonka perusteella kaupunginsairaalan kiinteistön turvallisuustasossa on nykyisellään parannettavaa.

Sprinklerijärjestelmä lisää potilaiden ja henkilökunnan poistumis- ja pelastamismahdollisuuksia ennen kuin mahdollisen tulipalon aiheuttamat olosuhteet aiheuttavat vaaraa terveydelle tai turvallisuudelle. Sammutusjärjestelmä myös ennaltaehkäisee palovahinkoja aloittamalla sammuttamisen heti tulipalon alkuvaiheessa.

Kaupunginsairaalan neuvonta palvelee remontin aikana normaalisti arkisin klo 8-15.30 numerossa 08 5584 5600. Puhelut ohjautuvat virka-ajan ulkopuolella Oulun kaupungin puhelinvaihteeseen.

Jakolinkki

Terveyskirjastosta voit etsiä tietoa terveydestä ja sairauksista esimerkiksi oireen mukaan.

Asioi verkossa

  • Varaa aikoja
  • Lähetä viestejä
  • Keskustele chatissa
  • Katso laboratoriotuloksia
  • Tee terveystarkastus ja aloita terveysvalmennus

Laboratoriotutkimuksiin varataan aika NordLabin sivuilta.

Oulun kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut löytyvät myös valtakunnallisesta Suomi.fi-verkkopalvelusta.

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/terveyspalvelut