Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Terveyspalvelut

Hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Hätätilanteet ja päivystys

Kuntoutus ja terapiat

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Oulun kaupunginsairaala

Opiskeluterveydenhuolto

Suun ja hampaiden hoito

 

Erikoisvastaanottojen, laboratorion, reseptien, rokotusten ja terveystarkastusten asioista voi lukea Lisää terveyspalveluja -sivuilta.

Kontinkankaan ja Haukiputaan akuuttivastaanotot toimivat koronavastaanottoina

Koronavastaanotolle ohjataan kaikki kiireellistä arviota tai hoitoa vaativat oululaiset potilaat, jotka kärsivät hengitystieinfektion oireista.

  • Jos sinulla on oireita, soita aina ensin koronaneuvontaan p. 08 558 41414 (ma–to klo 8–16, pe klo 8–15), muina aikoina p. 08 315 2655. 

Muuta kiireellistä hoitoa vaativat potilaat voivat Kontinkankaan ja Haukiputaan alueilta hakeutua Kaakkurin, Kiimingin, Oulunsalon ja Tuiran akuuttivastaanotoille. Lue tiedote koronavastaanotoista ja muutoksista

Kiireetön vastaanotto toimii normaalisti sekä Haukiputaalla että Kontinkankaalla. Kiireettömissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse omaan terveysasemaan tai hyvinvointikeskukseen. Kiireettömissä asioissa voit myös lähettää viestin sairaanhoitajalle Oulun Omahoidossa.

Siirry tekemään oirearviota

Omaolo-palvelun oirearviosta saat apua ja toimintaohjeita terveyteen liittyvissä pulmissa. Oireidesi perusteella palvelu antaa toimintasuosituksen, esimerkiksi itsehoito-ohjeita tai ajanvarausoikeuden.

Siirry tekemään oirearviota

Ajankohtaista

< Takaisin

Terveyspulmia? Kysy hoitajalta chatissa

Hoitaja-chat on laajentunut kaikkien oululaisten käyttöön. Chatiin pääsee kirjautumalla Oulun Omahoitoon ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–15.

Chatissa voi hoitaa monia terveyteen liittyviä asioita helposti ja turvallisesti. Chatiin vastataan kaikissa hyvinvointikeskuksissa. Chatissa hoituvat yleistä neuvontaa ja ohjausta vaativat terveysasiat ja -ongelmat.

– Kuukaudessa chat-yhteydenottoja on noin 950. Osa asiakkaista ohjattiin vastaanotolle tai palvelua jatkettiin muulla tavalla, kertoo digihoitaja Minna Kiljo.

Chat on järkevä ratkaisu asioissa, joissa ei tarvita fyysistä läsnäoloa. Etuna on se, että asiakas saa palvelua silloin, kun se parhaiten hänelle sopii, eikä aina tarvitse lähteä vastaanotolle.

Terveyspulmiin saa apua myös omaolo.fi-palvelusta. Täyttämällä oirearvion asiakas saa yksilöllisen toimintasuosituksen, esimerkiksi itsehoito-ohjeita tai kehotuksen varata aika vastaanotolle.

Digihoitaja Minna Kiljo

Jakolinkki

Terveyskirjastosta voit etsiä tietoa terveydestä ja sairauksista esimerkiksi oireen mukaan.

Asioi verkossa

  • Varaa aikoja
  • Lähetä viestejä
  • Keskustele chatissa
  • Katso laboratoriotuloksia
  • Tee terveystarkastus ja aloita terveysvalmennus

Laboratoriotutkimuksiin varataan aika NordLabin sivuilta.

Oulun kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut löytyvät myös valtakunnallisesta Suomi.fi-verkkopalvelusta.

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/terveyspalvelut