Terveyspalvelut

Hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Hätätilanteet ja päivystys

Kuntoutus ja terapiat

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Oulun kaupunginsairaala

Opiskeluterveydenhuolto

Suun ja hampaiden hoito

 

Erikoisvastaanottojen, laboratorion, reseptien, rokotusten ja terveystarkastusten asioista voi lukea Lisää terveyspalveluja -sivuilta.

Siirry tekemään oirearviota

Omaolo-palvelun oirearviosta saat apua ja toimintaohjeita terveyteen liittyvissä pulmissa. Oireidesi perusteella palvelu antaa toimintasuosituksen, esimerkiksi itsehoito-ohjeita tai ajanvarausoikeuden.

Siirry tekemään oirearviota

Ajankohtaista

< Takaisin

Sosiaali- ja terveysalan tapahtuma TERVE-SOS kokoaa sote-alan ammattilaiset Ouluun 23.–24.5.

TERVE-SOS, suuri sosiaali- ja terveysalan tapahtuma, kokoaa valtakunnan sote-päättäjät, ammattilaiset, yritykset ja järjestöt Oulun teatterille torstaina ja perjantaina 23.–24.5.2019. Tapahtumassa esiintyy yli 60 alan vaikuttajaa ja osallistujia on yli 800. Seminaarien teemoina ovat hyvinvointiteknologia, turvallisuus, yhteistyö ja verkostot.

Kaupunginjohtaja Päivi Laajala toivotti avauspuheenvuorossaan seminaariyleistön tervetulleeksi Ouluun – yli 200 000 asukkaan kaupunkiin. Kaupunginjohtaja esitteli yleisölle myös Oulun vastavalitun suurlähettilään, jonka videotervehdys sai innostuneen vastaanoton.

”Valovoimamme edellytys on, että meidät tunnetaan, erityisesti eteläisessä Suomessa. Siksi avaamme kesäkuun alussa Helsingin Kamppiin Oulun Suurlähetystön, jonka teema on Paremman Elämän Puolesta, ja se kertoo siitä, mitä me Oulussa tavoittelemme – parempaa ja turvallisempaa elämää kaikille kuntalaisille – lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille”, kertoo kaupunginjohtaja.

Maksullisisten seminaarien lisäksi teatterilla on kaikille avoin näyttelyalue. Oulun kaupungin pisteellä esittelyssä ovat hyvinvointipalvelut, OuluHealth, kulttuuri hyvinvointia tukemassa, kärkenä kulttuuripääkaupunki Oulu2026, sekä Oulu lapsiystävällisenä kuntana.

Tapahtuman järjestävät Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL, Oulun kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1990, ja se on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä sote-päättäjien ja ammattilaisten vuotuisena kohtaamispaikkana.

Jakolinkki

Terveyskirjastosta voit etsiä tietoa terveydestä ja sairauksista esimerkiksi oireen mukaan.

Asioi verkossa

  • Varaa aikoja
  • Lähetä viestejä
  • Keskustele chatissa
  • Katso laboratoriotuloksia
  • Tee terveystarkastus ja aloita terveysvalmennus

Laboratoriotutkimuksiin varataan aika NordLabin sivuilta.

Oulun kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut löytyvät myös valtakunnallisesta Suomi.fi-verkkopalvelusta.

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/terveyspalvelut