Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Terveyspalvelut

Hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Hätätilanteet ja päivystys

Kuntoutus ja terapiat

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Oulun kaupunginsairaala

Opiskeluterveydenhuolto

Suun ja hampaiden hoito

 

Erikoisvastaanottojen, laboratorion, reseptien, rokotusten ja terveystarkastusten asioista voi lukea Lisää terveyspalveluja -sivuilta.

Kontinkankaan ja Haukiputaan akuuttivastaanotot toimivat koronavastaanottoina

Koronavastaanotolle ohjataan kaikki kiireellistä arviota tai hoitoa vaativat oululaiset potilaat, jotka kärsivät hengitystieinfektion oireista.

  • Jos sinulla on oireita, soita aina ensin koronaneuvontaan p. 08 558 41414 (ma–to klo 8–16, pe klo 8–15), muina aikoina p. 08 315 2655. 

Muuta kiireellistä hoitoa vaativat potilaat voivat Kontinkankaan ja Haukiputaan alueilta hakeutua Kaakkurin, Kiimingin, Oulunsalon ja Tuiran akuuttivastaanotoille. Lue tiedote koronavastaanotoista ja muutoksista

Kiireetön vastaanotto toimii normaalisti sekä Haukiputaalla että Kontinkankaalla. Kiireettömissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse omaan terveysasemaan tai hyvinvointikeskukseen. Kiireettömissä asioissa voit myös lähettää viestin sairaanhoitajalle Oulun Omahoidossa.

Siirry tekemään oirearviota

Omaolo-palvelun oirearviosta saat apua ja toimintaohjeita terveyteen liittyvissä pulmissa. Oireidesi perusteella palvelu antaa toimintasuosituksen, esimerkiksi itsehoito-ohjeita tai ajanvarausoikeuden.

Siirry tekemään oirearviota

Ajankohtaista

< Takaisin

Tuiran hyvinvointikeskus aloittaa toimintansa Tuirankartanon tiloissa maanantaina 5.8.

Tuiran hyvinvointikeskuksen hoitajan ja lääkärin vastaanotot (Tuiran, Rajakylän ja Kaijonharjun akuuttivastaanotot sekä kiireetön vastaanotto) sekä laboratorio- ja neuvolapalvelut, perheneuvonta  ja korvaushoito aloittavat toimintansa Tuirankartanon (Kangastie 16) uusituissa tiloissa ensi maanantaista 5.8. alkaen. 

Perjantaihin 2.8. saakka akuuttivastaanotot palvelevat Kaijonharjussa.

Tietöiden vuoksi erityisjärjestelyjä kulkureiteillä

Baanan rakentamisesta johtuvien tietöiden vuoksi asiakkaiden toivotaan käyttävän Tuirankartanon Valtatien puoleista sisäänkäyntiä seuraavan parin viikon ajan. Myös Tuirankartanon pääovesta pääsee kulkemaan.

Autolla Tuiran parkkitaloon kuljetaan Merikoskenkatu–Koskitie–Kangastie –reitin kautta. Asiakaspysäköinti on ykköskerroksessa. Valtatien puolelta on kulku uudelle parkkikannelle ja Tuirankartanoon pääsee myös parkkikannen puoleisesta ovesta. 

Tuiran hammashoito toimii Dentopoliksessa

Tuiran hammashoitolan toiminta on siirtynyt 3.6. alkaen Dentopolikseen (Aapistie 3, 3. kerros.) Tuiran terveysaseman remontin ajaksi. Dentopoliksen ajanvaraus palvelee numerossa 08 5584 6430. 

Tuiran terveysaseman remontti on alkanut ja se valmistuu alustavan arvion mukaan huhtikuussa 2020. Remontin valmistuttua akuuttivastaanotto ja Tuiran hammashoitola palaavat Tuiran terveysasemalla. Tuirankartanon tiloihin muuttavat alueen sosiaalityö ja lastensuojelu.

Jakolinkki

Terveyskirjastosta voit etsiä tietoa terveydestä ja sairauksista esimerkiksi oireen mukaan.

Asioi verkossa

  • Varaa aikoja
  • Lähetä viestejä
  • Keskustele chatissa
  • Katso laboratoriotuloksia
  • Tee terveystarkastus ja aloita terveysvalmennus

Laboratoriotutkimuksiin varataan aika NordLabin sivuilta.

Oulun kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut löytyvät myös valtakunnallisesta Suomi.fi-verkkopalvelusta.

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/terveyspalvelut