Suun ja hampaiden hoito Suun ja hampaiden hoito

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu

08 5584 6430, avoinna ma–to klo 7.45–16, pe klo 7.45–15.

Kiireellisissä ajanvarausasioissa asiakkaiden toivotaan ottavan yhteyttä klo 7.45–10.00 välisenä aikana ja kiireettömissä asioissa klo 10 jälkeen.

3- ja 5-vuotiaiden lasten hammashoitola-aika varataan Omahoidosta sen jälkeen, kun kotiin on tullut kutsu.

Katso mahdolliset aukiolopoikkeukset

Päivystys arkipyhinä ja viikonloppuna

Asiakasmaksut

Käyttämättä jätetystä vastaanottoajasta hammaslääkärissä tai hoitajalla, jota ei ole siirretty tai peruttu, peritään yli 15-vuotiailta 51,40 euroa.

Suun terveydenhuollon puhelinohje

Suun terveydenhuollon keskitetyssä ajanvarauksessa on käytössä puhelinjärjestelmä, joka toimii seuraavasti:

1. Jos puhelinlinjat ovat varattuina, kuuluu jonomusiikkia ja hetken kuluttua jonotusviesti. Jonotuksesta menee normaali puhelumaksu oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisesti.

2. Mikäli asiakas on painanut numeroa yksi (1), asiakkaan puhelinnumero rekisteröityy järjestelmään ja asiakas kuulee viestin: ”Soittopyyntönne on nyt vastaanotettu ja puhelunne päättyy automaattisesti. Soitamme teille takaisin mahdollisimman pian.” Takaisinsoitot tulevat aikajärjestyksessä. Samasta numerosta ei voi jättää useita soittopyyntöjä.

3. Asiakas voi jättää takaisinsoittopyynnön ma–to klo 7.45–15 ja perjantaisin klo 7.45–14.

Huom. Salainen numero tai numeron näytönesto estävät numeron jäämisen vastaajaan. Salaisen puhelinnumeron käyttäjät voivat kuitenkin jättää soittopyynnön ajanvaraukseen alla olevan ohjeen mukaisesti.

1) Puhelimesta on mahdollista sallia numeron näkyminen muuttamalla sitä puhelimen asetuksista. Tarkemmat ohjeet löytyvät puhelimen käyttöohjeesta sekä omalta puhelinoperaattorilta.

2) Salainen numero on mahdollista saada näkyväksi tiettyyn numeroon soitettaessa syöttämällä halutun puhelinnumeron eteen koodi *31# (esim. Suun terveydenhuollon ajanvarausnumeroon seuraavalla tavalla *31#0855846430.

Hammashoitoajan tiedustelu ja peruminen

Asiakkaalla on mahdollisuus tiedustella seuraavaa varattua hoitoaikaa tekstiviestin avulla.

Viesti lähetetään palvelun numeroon 044 0441144 ja viestiin kirjoitetaan: Sote hhaika henkilötunnus, esim. Sote hhaika 101277-123X

Asiakas saa tekstiviestinä seuraavan hammashoitoajan tai mikäli haku ei onnistu, tulee tekstiviestinä virheilmoitus ja lisäohjeet.

Ajanvarauksen peruminen tekstiviestillä

Mikäli ajanvarauksen tiedusteluviestin vastauksessa on mahdollisuus ajan perumiseen, voi ajan peruuttaa 24 tunnin kuluessa tehdystä ajanvaraustiedustelusta. Uuden ajan varaamiseksi tulee kuitenkin soittaa suun terveydenhuollon asiakaspalveluun p. 08 5584 6430.

Ajan perumiseksi lähetetään vastausviesti palvelun numeroon 044 0441144 ja viestiin kirjoitetaan: P

Asiakas saa tekstiviestinä vahvistuksen ajan perumisesta tai mikäli peruminen ei onnistu, tulee tekstiviestinä virheilmoitus ja lisäohjeet.

Tekstiviestin hinta määräytyy viestin lähettäjän operaattorisopimuksen mukaan.

Tyttö pesee hampaita.