Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Haukiputaan hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Osoite
Simppulantie 15 A 3, 90830 Haukipudas

Katso kulkuopaste (pdf) vesikattoremontin aikana (syyskuu 2021 - tammikuu 2022)

Neuvonta ja ajanvaraus 
08 5585 4600

Haukiputaan hyvinvointikeskus

Aukioloajat
Maanantaista torstaihin klo 8–16, perjantaisin klo 8–15. Suljettu arkipyhinä. Akuuttivastaanoton vuoronumeroiden jako lopetetaan tuntia ennen sulkemista, tarvittaessa aiemminkin. HUOM! Katso mahdolliset kesän aukiolopoikkeukset.

Asioi sujuvasti sähköisesti

Tee oirearvio Omaolossa. Oireidesi perusteella palvelu antaa toimintaohjeita, esimerkiksi itsehoito-ohjeita tai ajanvarausoikeuden. Palvelussa voit tehdä myös sähköisen terveystarkastuksen ja terveysvalmennuksia.

 

Chattaile Oulun Omahoidossa. Kysy neuvoa hoitajalta terveysasioissasi. Hoitaja on chatissa paikalla maanantaista torstaihin klo 8-16 ja perjantaisin 8-15. Chat avautuu kirjautumalla Oulun Omahoitoon, valitsemalla ”Terveyspalvelut” ja ”Terveysaseman vastaanoton CHAT”. Oulun Omahoidossa voit myös varata aikoja, katsoa laboratoriotuloksia sekä lähettää viestejä hyvinvointikeskukseen.

 

Varaa aika laboratorioon verkossa.

 

Uusi ja tarkastele reseptejäsi Kanta-palvelussa. Palvelusta näet myös terveydenhuollon käynneilläsi kirjattuja tietoja.

Kulku Simppulanharjuntien kautta (ks. kartta) koronaepidemian ajan seuraaviin palveluihin:

Ovi A16:
• hoitotarvikejakelu
• neuvolat
• puheterapia ja lasten fysioterapia
• perhepalvelut
• diabetes/ astmahoitaja
• muistihoitaja
• road

Ovi A18
INR-pkl, sairaanhoitajan vastaanotolle ja psyk.sairaanhoitajan vastaanotolle käynti myös erillisestä ovesta Simppulanharjuntien kautta.

 

Kulku Haukiputaan hyvinvointikeskukseen 1.11.2021 lähtien

  • Pääovesta A3 tullaan vastaanoton tiloihin (vastaanoton hoitajille ja lääkäreille tulevat potilaat sekä laboratorioon ja mielenterveyspalveluihin tulevat potilaat)
  • Ovesta A18 ei enää kuljeta vastaanotolle
  • Ovesta A16  (Simppulanharjuntien kautta) kuljetaan kuten ennenkin seuraaviin palveluihin: äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvola,  Road, lasten kuntoutus,  hoitotarvikejakelu, muistihoitajat, diabeteshoitajat, perheneuvonta.

Haukiputaan akuuttivastaanotto

Ma–to klo 8–16,
pe klo 8–15.
HUOM! Tarkista kesän aukiolopoikkeukset.

 

Jonotilanne vastaanotolla

Jonotilanne kertoo, kuinka monta asiakasta on jonottamassa hoidontarpeen arviointiin. Tämän lisäksi hoitajan tai lääkärin vastaanotolle on odottamassa asiakkaita, jotka ovat jo käyneet hoidontarpeen arvioinnissa.

Vastaanoton ruuhkautuessa luvut muuttuvat väriltään punaiseksi. Silloin kiireettömissä asioissa asiointia saman päivän aikana kannattaa välttää.

Ruuhkatilanteessa vastaanotolle otetaan vain välitöntä päivystyksellistä apua tarvitsevat asiakkaat. Kaikkien paikan päälle saapuneiden asiakkaiden tilanne kuitenkin arvioidaan. 

Yhteystiedot

Neuvonta ja ajanvaraus 
08 5585 4600

Palveluesimies Marja Laasonen
040 766 9641