In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Oulu CityLab Oulu CityLab

Oulu CityLab on Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen toimintamalli, jossa yritysten ja kuntalaisten kanssa tehdään yhteistyötä uusien sosiaali- ja terveydenhuollon innovaatioiden tuottamisessa. Tavoitteena on saada markkinoille hyvin suunniteltuja tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita.

Oulu CityLab on osa OuluHealth Labs –kokonaisuutta, joka on terveysteknologian ja hyvinvointipalvelujen innovointi-, testaus- ja kehitysympäristö. Se tarjoaa yrityksille todenmukaisen ympäristön tuotekehityksen eri vaiheisiin. Lisäksi se mahdollistaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten työssä syntyneiden ideoiden käytäntöön viemisen.

Oulu CityLab:n tuottama palvelu räätälöidään yrityksen toiveiden mukaisesti. Se voi koostua pienimuotoisesta idean testauksesta aina laajamittaiseen tuotetestaukseen. Palvelussa testaajina toimivat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset aidossa toimintaympäristössä. Ammattilaisilla on testausprosessissa keskeinen rooli kehitettävän ja testattavan tuotteen käyttäjinä, testaajina, arvioijina ja palautteen antajina.  Myös asiakkaat osallistuvat testauksiin mahdollisuuksien mukaan.

Oulu CityLab

  • Puhelin Teknologia-asiantuntija cell +385 44 703 4030
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.