Lasten- ja nuorisopsykiatrinen työryhmä

Lasten- ja nuorisopsykiatrinen työryhmä (Lanu-työryhmä) vastaa alle 18-vuotiaiden oululaisten lasten- ja nuorisopsykiatrisesta erikoissairaanhoidosta. Yhteyttä voi ottaa soittamalla.

Puhelimessa tehdään alustavaa hoidon tarpeen arviointia. Ensimmäiseen tapaamiseen kutsutaan myös lapsen tai nuoren vanhemmat/perhe ja tilanteen kannalta tärkeitä muita yhteistyökumppaneita. Jatkotyöskentelystä päätetään yhdessä tapaamisen aikana.

Työryhmä tekee tarvittaessa tiivistä yhteistyötä lasten ja nuorten arjessa mukana olevien ja muiden viranomaistahojen kanssa. Näitä ovat esimerkiksi koulu, lastensuojelu, perheneuvonta, terveydenhuolto, aikuispsykiatria, päihdepalvelut ja päivähoito.

Työryhmä antaa myös konsultaatioapua muille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville, myös puhelimitse. Psykiatriseen osastohoitoon ohjaudutaan Lanu-työryhmän kautta.

Lasten- ja nuorisopsykiatrinen työryhmä

Puhelin: 044 703 5919

Aukioloajat: Sairaanhoitaja vastaa puheluihin ma-pe klo 8–11 välillä. Puhelimessa sovitaan toimintatavasta. Muina aikoina numerossa vastaa puhelinvastaaja, jossa kerrotaan toimintaohjeet.

Käyntiosoite: Kauppurienkatu 27-29, 2. kerros

Postiosoite: PL 49 90015 Oulun kaupunki

Palveluesimies
Kati Heikkinen, 044 703 6121