Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ritaharjun hyvinvointipiste

Ritaharjun hyvinvointipiste palvelee Ideapark Oulussa 1.9.2020 alkaen. Ritaharjun hyvinvointipisteen tarjonta painottuu lapsiperheille suunnattuihin palveluihin, kuten neuvolaan. Hyvinvointipiste on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-18 ja perjantaisin klo 8-15.

Hyvinvointipisteen terveydenhoitajan vastaanotolle voi varata ajan asioissa, jotka liittyvät äitiys- ja lastenneuvolaan sekä raskauden ehkäisyyn. Aika varataan Oulun Omahoidon kautta tai keskitetyn neuvolapuhelinpalvelun numerosta 08 5584 4356.

Ritaharjun hyvinvointipisteessä voi asioida ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin klo 10-11. Terveydenhoitajat tarjoavat silloin neuvontaa ja ohjausta kaikenikäisten asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi ja tekevät pieniä toimenpiteitä, kuten rokotuksia ja vauvan painokontrolleja.

Hyvinvointipisteessä ei ole lääkärin vastaanottoa.

Ritaharjun hyvinvointipiste kuuluu osana Tuiran hyvinvointikeskuksen palveluihin.

Kiireellinen hoito

Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana, Tuiran hyvinvointikeskuksen akuuttivastaanotto palvelee sinua. Myös lääkärien vastaanotto toimii Tuirassa. 

Omaolo-palvelun oirearvioista saat apua ja toimintaohjeita terveyteen liittyvissä pulmissa. Oireidesi perusteella palvelu antaa toimintasuosituksen, esimerkiksi itsehoito-ohjeita tai ajanvarausoikeuden. 

Yhteystiedot

Puhelin
08 5584 4356

Käyntiosoite
Ideapark Oulu, B-sisäänkäynti
Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu

Aukioloajat
Ajanvarauksella: ma-to klo 10-18,
pe klo 8-15
Ilman ajanvarausta: ma-pe klo 10-11

Asioi verkossa

  • Varaa aikoja
  • Lähetä viestejä
  • Keskustele chatissa
  • Katso laboratoriotuloksia

Terveyskirjastosta voit etsiä tietoa terveydestä ja sairauksista esimerkiksi oireen mukaan.