Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ritaharjun hyvinvointipiste

Ritaharjun hyvinvointipiste palvelee Ideapark Oulussa 1.9.2020 alkaen. Ritaharjun hyvinvointipisteen tarjonta painottuu lapsiperheille suunnattuihin palveluihin, kuten neuvolaan. Hyvinvointipiste on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-18 ja perjantaisin klo 8-15.

Hyvinvointipisteen terveydenhoitajan vastaanotolle voi varata ajan asioissa, jotka liittyvät äitiys- ja lastenneuvolaan sekä raskauden ehkäisyyn. Aika varataan Oulun Omahoidon kautta tai keskitetyn neuvolapuhelinpalvelun numerosta 08 5584 4356.

Ritaharjun hyvinvointipisteessä voi asioida ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin klo 10-11. Terveydenhoitajat tarjoavat silloin neuvontaa ja ohjausta kaikenikäisten asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi ja tekevät pieniä toimenpiteitä, kuten rokotuksia ja vauvan painokontrolleja.

Hyvinvointipisteessä ei ole lääkärin vastaanottoa.

Ritaharjun hyvinvointipiste kuuluu osana Tuiran hyvinvointikeskuksen palveluihin.

Kiireellinen hoito

Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana, Tuiran hyvinvointikeskuksen akuuttivastaanotto palvelee sinua. Myös lääkärien vastaanotto toimii Tuirassa. 

Asioi sujuvasti sähköisesti

Tee oirearvio Omaolossa. Oireidesi perusteella palvelu antaa toimintaohjeita, esimerkiksi itsehoito-ohjeita tai ajanvarausoikeuden. Palvelussa voit tehdä myös sähköisen terveystarkastuksen ja terveysvalmennuksia.

 

Chattaile Oulun Omahoidossa. Kysy neuvoa hoitajalta terveysasioissasi. Hoitaja on chatissa paikalla maanantaista torstaihin klo 8-16 ja perjantaisin 8-15. Chat avautuu kirjautumalla Oulun Omahoitoon, valitsemalla ”Terveyspalvelut” ja ”Terveysaseman vastaanoton CHAT”. Oulun Omahoidossa voit myös varata aikoja, katsoa laboratoriotuloksia sekä lähettää viestejä hyvinvointikeskukseen.

 

Varaa aika laboratorioon verkossa.

 

Uusi ja tarkastele reseptejäsi Kanta-palvelussa. Palvelusta näet myös terveydenhuollon käynneilläsi kirjattuja tietoja.

Yhteystiedot

Puhelin
08 5584 4356

Käyntiosoite
Ideapark Oulu, B-sisäänkäynti
Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu

Aukioloajat
Ajanvarauksella: ma-to klo 10-18,
pe klo 8-15
Ilman ajanvarausta: ma-pe klo 10-11

Terveyskirjastosta voit etsiä tietoa terveydestä ja sairauksista esimerkiksi oireen mukaan.