In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ryhmätoiminta Ryhmätoiminta

Perheille tarkoitettu ryhmätoiminta on maksutonta. Ryhmistä saat lisätietoa neuvolastasi.

Perhevalmennusryhmä, ensimmäistä lasta odottaville perheille. Lisäksi isille tarkoitettu yksi tapaaminen.

Siskot-ryhmä, ensimmäistä lasta odottaville alle 22-vuotiaille äideille ja heidän kumppaneilleen. Ryhmäkokoontumiset alkavat jo odotusaikana ja jatkuvat, kunnes lapsi täyttää yhden vuoden.

Esikko-ryhmä, ensimmäisen lapsen saaneille perheille, jossa lapsi on alle puolitoistavuotias. Ei vaadi ilmoittautumista. Aikataulu.

Isä-lapsi-parkki, alle kouluikäisten lasten isille ja lapsille. Ryhmä kokoontuu viikoittain. Ei vaadi ilmoittautumista. Aikataulu.

Taimitarha-ryhmä, alle 28-vuotiaille äideille, joilla yksi tai useampi taaperoikäinen lapsi. Ryhmä kokoontuu kerran viikokssa. Ei vaadi ilmoittautumista.

Kimppa-ryhmä, perheille, joissa yksi lapsista on alle kaksivuotias. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa lukukauden ajan. Ryhmään mahtuu kuusi perhettä

Solmuja parisuhteessa -ryhmä, pareille jotka haluavat pysähtyä tarkastelemaan parisuhdettaan. Ryhmäkokoontumisia on kahdeksan. Ryhmään mahtuu neljä paria.

Turvallinen vanhemmuus- ryhmä, on tarkoitettu väkivaltaa tehneille ja kokeneille pariskunnille. Ryhmän tavoitteena on löytää parisuhteeseen turvalliset ja väkivallattomat vuorovaikutustaidot ja toimintatavat. Ryhmässä tehdään harjoituksia, keskustellaan tunteiden käsittelystä ja mietitään turvallista vanhemmuutta lapsiperheessä. Ryhmäkokoontumisia on kuusi. Ryhmään mahtuu neljä paria.

Tunnekeskeinen parisuhde-ryhmä, on tarkoitettu pariskunnille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään omasta parisuhteestaan sekä parantaa keskinäistä yhteyttä ja läheisyyttä. Ryhmäkokoontumisia on seitsemän. Ryhmään mahtuu kuusi paria.