Tuiran mielenterveyskeskus Tuiran mielenterveyskeskus

Tuiran mielenterveyskeskus on mielenterveysavopalveluiden yksikkö, joka tarjoaa avohoidon palveluita yli 18-vuotiaille oululaisille. Yksikössä tarjotaan erilaisia tukitoimia ja palveluita avohoidossa pärjäämisen tueksi. Palvelumuotoja ovat mm. akuuttitilanteen selvittelyt, ryhmätoiminnot, kotikäynnit sekä yksilö- ja perhekeskustelut.

Akuuttitilanteen selvittelyyn tullaan jonkin terveydenhuollon päivystyspisteen lähettämänä. Lähettävä taho voi olla esim. mielenterveystoimiston päivystys, Oulun seudun yhteispäivystys ja OYS:n psykiatrian päivystys. Akuuttitilanteen selvittelyyn tulevista potilaista soitetaan Tuiran mielenterveyskeskukseen. Puhelussa tehdään alustava hoidon tarpeen arviointi ja sovitaan potilaan saapumisesta Tuiran mielenterveyskeskukseen. Akuuttitilanteen selvittelyyn kutsutaan mukaan potilaan perhe tai muita tärkeitä läheisiä.

Tuiran mielenterveyskeskuksen tarjoamiin muihin avohoidon palveluihin tullaan esimerkiksi mielenterveystoimiston, psykiatrisen osaston tai päivystyksen lähettämänä.
 

Tuiran mielenterveyskeskus

  • Käyntiosoite work Tuirantie 7,
  • Postiosoite postal PL 8 90015 90500 Oulu
  • Puhelin work P. 044 703 6067
  • Aukioloajat Ma–pe klo 8–20, la–su klo 12–20
  • Palveluesimies
    Katja Parkkinen 044 703 6032
Tiedot esitetään hCard-muodossa.