Yli-Ii - Terveyspalvelut - Oulun kaupunki

Yli-Iin hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto
 

Yli-iiläiset ja ylikiiminkiläiset saavat terveyspalvelut Kiimingin hyvinvointikeskuksessa, mutta vastaanottoa on myös omassa hyvinvointipisteessä. Kun sinulle tulee terveyteen liittyviä kysymyksiä, soita aina hyvinvointikeskukseen, p. 08 5585 9312. Sairaanhoitaja auttaa puhelimessa hoidon tarpeen arvioinnissa. Jos palvelussa on ruuhkaa, kannattaa toimia puhelimen ohjeen mukaisesti painamalla ykköstä, jolloin sinulle soitetaan takaisin.
 
Ylikiimingin hyvinvointipisteessä toimii sairaanhoitajan vastaanotto ajanvarauksella. Sairaanhoitajalla on aina yhteys lääkäriin kuvayhteyden kautta. Lisäksi hyvinvointipisteessä kokeillaan etälääkärin vastaanottoa, jossa lääkäri tapaa asiakkaan etäyhteydellä ja tarvittaessa saadaan tarkkoja kuvia ja sydämen tai keuhkojen kuunteluääniä vastaanottokäynnillä. Lääkärin vastaanotto on myös neuvolassa, kouluterveydenhuollossa, kotihoidon palveluissa ja palvelukeskuksiessa. Muu lääkärin vastaanotto ja kiireellinen hoito on Kiimingin hyvinvointikeskuksessa.
 
 
Verenohennuslääkehoitoa saaville asiakkaille on INR-poliklinikka. Käynnillä määritetään INR-arvo, sovitaan lääkeannostus ja asiakas saa henkilökohtaista neuvontaa. Laboratorioajanvaraus numerosta 08 558 443 55 tai verkossa. Tutkimustulokset voi lukea ja tarvittaessa kysyä niistä Omahoitopalvelussa tai soittamalla p. 08 5585 9312.
 
Sosiaalipalvelut, yhteydenotot sosiaalityöntekijä p. 040 7197 115 klo 9 - 10.
 
Hyvinvointipiste on avoinna ma–to 8–16 ja pe 8–14. Katso mahdolliset aukiolopoikkeukset. 
 

Ajanvaraus sähköisesti Omahoidosta

Akuuttivastaanotoille

Kaikkiin hyvinvointikeskuksiin ja vastaanotoille:

> Siirry omahoitoon

Yli-Iin hyvinvointipiste

  • Käyntiosoite work Kirkkokuja 2,
  • Postiosoite postal Kirkkokuja 2 91200 91200 Yli-Ii
  • Puhelin Ajanvaraus work 08 558 58280 Faksi work 08 817 0337 cell
  • Aukioloajat Maanantaista torstaihin klo 8–16, perjantaisin 8–14.
  • Kiireettömissä tapauksissa vältä soittamista ruuhka-aikoina klo 8–9 ja klo 11–12. Puhelinasiointia varten lue puhelinohje.

    Katso mahdolliset aukiolopoikkeukset.

    Palveluesimiesten yhteystiedot
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Terveyskirjastosta voit etsiä tietoa terveydestä ja sairauksista esimerkiksi oireen mukaan.