Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ylikiimingin hoitajien ja lääkäreiden vastaanotto

Ylikiiminkiläiset saavat terveyspalvelut Kiimingin hyvinvointikeskuksessa, mutta vastaanottoa on myös omassa hyvinvointipisteessä.

Kun sinulle tulee terveyteen liittyviä kysymyksiä, soita Kiimingin hyvinvointikeskukseen, 08 5585 9312.

Sairaanhoitaja auttaa puhelimessa hoidon tarpeen arvioinnissa. Jos palvelussa on ruuhkaa, kannattaa toimia puhelimen ohjeen mukaisesti painamalla ykköstä, jolloin sinulle soitetaan takaisin.

Ylikiimingin hyvinvointipisteessä toimii sairaanhoitajan vastaanotto ajanvarauksella. Lääkärin vastaanotto on myös neuvolassa, kouluterveydenhuollossa, kotihoidon palveluissa ja palvelukeskuksissa. Muu lääkärin vastaanotto ja kiireellinen hoito on Kiimingin hyvinvointikeskuksessa.

Verenohennuslääkehoitoa saaville asiakkaille on INR-poliklinikka. Käynnillä määritetään INR-arvo, sovitaan lääkeannostus ja asiakas saa henkilökohtaista neuvontaa.

Laboratorioajanvaraus numerosta 02 06 19 80 19 tai verkossa. Tutkimustulokset voi lukea ja tarvittaessa kysyä niistä Oulun omahoitopalvelussa.

Ylikiimingin hoitotarvikejakelu, p. 044 499 3169, tilaukset torstaisin
sähköposti: kiiminki.hoitovalinejakelu(at)ouka.fi 

Yhteydenotot sosiaalityöntekijään p. 050 3167 617 klo 9 - 10

Hyvinvointipiste on avoinna ma–to 8–16 ja pe 8–14. Suljettu arkipyhinä.

Yli-Iin ja Ylikiimingin hyvinvointipisteet ovat suljettuina 27.12.2021-9.1.2022. Kiimingin hyvinvointikeskus palvelee normaalisti tuona aikana. Lisäksi Kiimingin, Yli-Iin ja Ylikiimingin hoitotarvikejakelu on suljettuna 24.12.2021-12.1.2022. Hoitotarvikejakelu aukeaa taas torstaina 13.1.2022.

Mahdolliset aukiolopoikkeukset kerrotaan myös sivulla aukiolopoikkeukset.

Ilta-, yö- ja viikonloppupäivystys on yhteispäivystyksessä (OYS, Kajaanintie 50, sisäänkäynti A1) kiireellistä hoitoa tarvitseville. Sairaanhoitajan puhelinneuvonta ja hoidontarpeen arviointi ennen yhteispäivystykseen menoa p. 08 3152 655.

Asioi sujuvasti sähköisesti

Tee oirearvio Omaolossa. Oireidesi perusteella palvelu antaa toimintaohjeita, esimerkiksi itsehoito-ohjeita tai ajanvarausoikeuden. Palvelussa voit tehdä myös sähköisen terveystarkastuksen ja terveysvalmennuksia.

Chattaile Oulun Omahoidossa. Kysy neuvoa hoitajalta terveysasioissasi. Hoitaja on chatissa paikalla maanantaista torstaihin klo 8-16 ja perjantaisin 8-15. Oulun Omahoidossa voit myös varata aikoja, katsoa laboratoriotuloksia sekä lähettää viestejä hyvinvointikeskukseen.

Varaa aika laboratorioon verkossa.

Uusi ja tarkastele reseptejäsi Kanta-palvelussa. Palvelusta näet myös terveydenhuollon käynneilläsi kirjattuja tietoja.

Terveyskirjastosta voit etsiä tietoa terveydestä ja sairauksista esimerkiksi oireen mukaan.

Ylikiimingin hyvinvointipisteen yhteystiedot

Käyntiosoite: Vesaisenlinnantie 2

Puhelin: 08 558 59312

Kiireettömissä tapauksissa vältä soittamista ruuhka-aikoina klo 8–9 ja klo 11–12. Puhelinasiointia varten tutustu puhelinohjeeseen. 

Aukioloajat: Maanantaista torstaihin klo 8–16, perjantaisin klo 8–14.

Katso mahdolliset aukiolopoikkeukset.