In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Koulun esittely Koulun esittely

"Kaikuu pihamaa, kun lapset nauraa saa. / Leikki innostaa, se kutsuu kaikki oppimaan. / Koulu tuttu isien on turva lasten uusien.
Täällä saa rakentaa aikaa tulevaa. /

K
oulu keltainen kätkee sisään sydämen. / Koulu keltainen tuntee pienen ihmisen. / Koulu keltainen kaiken tämän ymmärtää, / että tärkeintä on ystävästä välittää.

Koulu keskeinen on paikka yhteinen. / Lapset musisoi ja hyvät tavat elää voi. / Yhteishenki koskettaa, kun perheet tutun koulun saa. / Täällä saa rakentaa aikaa tulevaa.

Koulu keltainen kätkee sisään sydämen. / Koulu keltainen tuntee pienen ihmisen. / Koulu keltainen kaiken tämän ymmärtää, / että tärkeintä on ystävästä välittää." (säv. & san. Maria Portaankorva)


Teuvo Pakkalan koulu on Raksilan ja Karjasillan alueen lasten  lähikoulu, joka sijaitsee Raksilan urheilualueen vieressä kaupungin ydinkeskustan tuntumassa lähellä keskustan kulttuuripalveluja.

Keltaisessa 1950-luvulla rakennetussa koulussa toimivat myös  3.-6. – musiikkiluokat  ja  A2 –kieleksi voi valita saksan tai ranskan.

* Tuemme lapsen kasvua yhteistyössä kotien kanssa. Välitämme, tutkimme ja opiskelemme elämän kannalta merkityksellisiä tietoja ja taitoja. Tutkimme kulttuuriperintöä, ympärillä olevaa luontoa, yhteiskuntaa ja ihmisen tekemää. Kannustamme elinikäiseen oppimiseen. Muovaamme työympäristöämme tarkoituksenmukaiseksi ja esteettiseksi.

Koulussamme on syyslukukauden 2016 alussa 290 oppilasta ja 11 perusopetusryhmää.

Koulun_logo