Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kauppahallin myymäläpaikkojen kilpailutus jatkuu

Kauppahallin myymäläpaikkojen tarjouskilpailu yrittäjille jatkuu tiistaina 4. helmikuuta loppujen tyhjien myymäläpaikkojen osalta. Tarjouskilpailulla etsitään yrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan perusparannuksen jälkeen Oulun kauppahallin tiloissa. 

Kauppahallissa on 14 myymäläpaikkaa, joista on tyhjillään 5 paikkaa. Myymäläpaikat suunnataan kohdennetusti eri tuotteita ja palveluita myyville yrityksille. Halliin etsitään vuokralaisiksi kala- ja lihakauppiaita, ravintolatoimintaa sekä muita kauppahallin miljööseen sopivia yrittäjiä. Kun myymäläpaikat suunnataan useille eri toimialoille, on kauppahalliin mahdollista saada monipuolisesti eri alojen kauppiaita.

Kauppahallin perusparannus on käynnistynyt 2019 aikana. Remontissa uusitaan talotekniikkaa ja parannetaan rakenteita. Myös kauppahallin ympäristöön on suunnitteilla muutoksia hotelli- ja muiden yrityshankkeiden myötä. Vuonna 1901 valmistuneen kauppahallin perusparannuksen pää- ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut oululainen Arkkitehtitoimisto Laatio Oy.

Myymäläpaikkojen tarjouskilpailu päättyy 21. Helmikuuta 2020. Tämän jälkeen valituksi tulleiden yritysten kanssa tehdään vuokrasopimukset, jotka astuvat voimaan kauppahallin remontin valmistuttua. Oulun kauppahalli otetaan käyttöön elokuussa 2020. 

Jakolinkki