Rehtorin terveiset

Hyvät Tuiran koulun oppilaat ja huoltajat!

Lukuvuosi 2019-2020 on päässyt hyvään vauhtiin tämän koulupostin ilmestyessä. Koulussamme on noin 220 oppilasta, yhdeksän perusopetusryhmää sekä 1-2 ja 3-6 luokkien pienryhmät. Uusina opettajina aloittavat tänä lukuvuonna Emilia Kannus, joka palaa parin vuoden tauon jälkeen ekaluokan opettajaksi Tuiran kouluun. Suomi toisena kielenä -opettajana ja resurssiopettajana on aloittanut Vesa-Matti Tauriainen.

Jatkamme Kiusaamisen vastaista toimintaa ilman KiVa koulun logoa mutta samassa hengessä: Kouluyhteisön jokaisella jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa kiusaamista ehkäisevästi. Kannustamme ottamaan roolia kiusaamisen ehkäisemisessä. Myös oppilaskuntatoimintaa jatketaan ahkerasti. Vetovastuussa on tänä vuonna Elina Saloranta. Liikkuva Koulu näkyy myös koulun toiminnassa. Vertaissovittelu VERSO jatkuu koulutuksen saaneiden viidennen ja kuudennen luokan oppilaiden vetämänä. Oppilaiden osallisuutta siis arvostetaan, samoin kuin huoltajienkin. Olette tervetulleita mukaan Tomeran toimintaan. Seuraava kokous on tiistainta 1.10.2019 kello 17.30.

ERASMUS-projekti "Be well, teach well, learn well" näkyy koulumme toiminnassa edelleen. Hyvinvointiin liittyviä asioita käsitellään samanaikaisesti Tuiran koulun lisäksi kumppanikouluissa Kroatiassa, Portugalissa ja Itävallassa.

Toivotan Tuiran koulun henkilökunnan puolesta kaikille hyvää ja turvallista lukuvuotta.

 

Yhteistyöterveisin Heikki Tikkanen

rehtori