In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Toiminta-ajatus Toiminta-ajatus

Meille on tärkeää

Olemme vuodesta 1996 olleet päiväkoti, jossa kansainvälisyys näkyy arjessa. Meille tärkeitä arvoja ovat erilaisuuden hyväksyminen, ihmisen kunnioittaminen ja hyvien käytöstapojen noudattaminen.

Tavoitteenamme on luoda hyvä yhteistyö vanhempien kanssa, luoda turvallinen kasvatus- ja oppimisilmapiiri, välittää aidosti jokaisesta lapsesta ja perheestä sekä tukea lapsen luovuutta.

Maalaustuokio
Monikulttuurisuus

Päiväkodissamme korostuu erilaisuuden hyväksyminen ja suvaitsevaisuus, sillä asiakkainamme on useista eri maista kotoisin olevia ihmisiä.

Haluamme kohdella asiakkaitamme oikeudenmukaisesti kaikissa tilanteissa.
 

Englannin kielikylpy

Maailma jatkaa yhdentymistään ja kielitaito on yhä tarpeellisempaa tulevaisuuden aikuisille. Kahden tai useamman kielen hallinta rikastuttaa lapsen maailmaa. Kielikylvyssä yhdistyvät sosiaalisten taitojen ja kielen opetus.

Kielikylpymme tähtää tarkoituksenmukaiseen, luonnolliseen ja lapsen tarpeita vastaavaan vuorovaikutukseen. Englannin kieli toimii päiväkodissamme sisällön opetuksen välineenä ja toteutuu arjessa satujen, laulujen, lorujen ja leikkien avulla, ja on käytössä yli 3-vuotiaiden ryhmässä.

Alle 3-vuotiaalle on tärkeää oppia ensin puhumaan ja ymmärtämään omaa äidinkieltään. Tämän vuoksi heille ei aktiivisesti opeteta englantia. Englannin kielen kielikylpyä he saavat laulujen ja lorujen muodossa.

Englannin kielikylpy on myös henkilökunnalle mukava haaste, koska se antaa päiväkodillemme oman leimansa.

Kestävä kehitys

Otamme arkipäivän toiminnoissa huomioon kestävän kehityksen periaatteita. Lajittelemme jätteitä, käytämme kierrätysmateriaaleja askartelussa ja teemme retkiä lähiympäristöön.

Me leikitään yhdessä