Uutisia

< Takaisin

Arpeetista arvokasta työkokemusta

Oulun yliopistossa suomen kielen opintojaan viimeistelevä Jasmiini päätyi Arpeetin asiakkaaksi Kelan kautta opintotuen loputtua. ”En ollut aiemmin tiennyt, että Oulun kaupungilla on tällaista toimintaa”, hän kertoo.

Aineenopettajan opinnot suorittanutta Jasmiinia kiinnosti kokeilla jotain muuta opintoihin liittyvää. Arpeetissa selvitettiin yhdessä palveluohjaajan kanssa, millainen työjakso olisi sopivin. Jasmiini on Arpeetin palveluun tyytyväinen. ”Arpeetissa minua kuunneltiin hyvin, joten oli helppo suunnitella työjaksoa siten, että muutamat jäljellä olevat kurssit tulee suoritettua ajallaan”, hän toteaa.

Mukava työyhteisö ja monipuolisia työtehtäviä

Arpeetin kautta löytyi parissa kuukaudessa viestinnän harjoittelijan paikka BusinessOulusta. Työhaastattelun jälkeen sovittiin viiden kuukauden harjoittelusta. ”Halusin mahdollisimman pitkän harjoittelun, jotta ehtisin työskennellä monenlaisten asioiden parissa”, Jasmiini kertoo.

Harjoittelupaikan monipuolisuus ja työilmapiiri saavat kiitosta. ”Olen päässyt kokeilemaan hyvin monenlaisia tehtäviä. Työilmapiiri on ollut mukavan kannustava ja opastusta olen saanut aina tarvittaessa”, Jasmiini kertoo iloisena.

Uusia taitoja ja työkokemusta

Jasmiini kokee, että harjoittelusta on ollut hänelle paljon hyötyä. Harjoittelun aikana hän on päässyt kartuttamaan arvokasta työkokemusta. ”On ollut mukava saada käytännön kokemusta muustakin kuin opettamisesta”, Jasmiini toteaa. ”Harjoittelun myötä olen entistä varmempi siitä, että haluaisin tulevaisuudessakin työskennellä viestinnän tehtävissä”, hän lisää.  

Kokonaisuudessaan Jasmiini on harjoitteluun erittäin tyytyväinen. ”Olen oppinut valtavasti uusia asioita ja saanut itsevarmuutta tarttua uusiin haasteisiin”, hän toteaa. Myös käytännön työskentely on tuntunut mukavalta vaihtelulta opiskeluun. Harjoittelun jälkeen Jasmiini suunnittelee palaavansa suorittamaan opintonsa loppuun.

Jakolinkki