Uutisia

< Takaisin

Arvokasta työkokemusta kesätyösetelillä

Kesäsetelityössä K-Supermarketissa

Tomi Mäkelä ja Tiia Taipaleenmäki olivat kaupungin kesätyösetelillä töissä K-Supermarket Hovihallissa heinäkuun alussa.

Kesäsetelityö kestää kaksi viikkoa, joten nuoret ehtivät pureutua omien sanojensa mukaan hyvin työmaailmaan. Aikaa jäi näin ollen töiltä myös kesälomailulle.

"Tällaisenaan tämä on ihan sopivan mittainen", Mäkelä kertoo.

Molempia ilahdutti erityisesti se, että työssä pääsi oppimaan paljon asiakaspalvelutyötä. Taipaleenmäen mukaan työkokemusta oli mukava kerryttää asiakaspalvelutyöstä, koska hän ei ollut aiemmin ollut töissä asiakaspalvelussa.

"En ole ollut ennen kaupassa töissä, enkä kesätöissä, joten on tullut paljon kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelemisestä", Taipaleenmäki kuvailee työtehtäviä.

Mäkelä oli samoilla linjoilla.

"Asiakaspalvelusta on tullut hyvin kokemusta", hän jatkaa.

Kesätyösetelille kiitosta

Nuorten työtehtäviin kuului tavaroiden purkua ja tuotteiden hyllyttämistä. Työnmäärä oli heidän mukaansa sopiva ja sitä oli riittävästi tarjolla koko kahden viikon ajan.

"Olemme purkaneet ja pakanneet tuotteita hyllyyn, myös etikettien vaihtamista on ollut", Taipaleenmäki kertoo työtehtävistä.

Nuorten mukaan kesätyöseteli on todella hyvä ratkaisu alaikäisille kesätyönhakijoille. Sen avulla nuori saa helpommin töitä ja saa jo aiemmin mainittua arvokasta työkokemusta tulevaisuuteen.

"Tämä on toimiva ratkaisu. Sen avulla pääsee helpommin töihin", Taipaleenmäki tiivistää.

 

Teksti ja kuvat: Juuso Koivumäki, kesätyöharjoittelija

Jakolinkki