Uutisia

< Takaisin

BusinessOulun eStart Esihautomo-ohjelman seuraava valmennus alkaa 11.1.2021 – osallistu infotilaisuuteen 1.12.

eStart Esihautomo-ohjelman seuraava valmennusryhmä järjestetään 11.1.–19.3.2021. Kymmenen viikkoa kestävässä liikeidean kehittämisvalmennuksessa osallistujat kehittävät liikeideaa ja pohtivat omaa yrittäjyyttään asiantuntijoiden ohjauksessa. Mukaan on myös mahdollista päästä, vaikka osallistujalla ei hakuvaiheessa olisi liikeideaa.

Valmennuksessa käydään läpi yrityksen perustamisen ja liiketoiminnan keskeiset osa-alueet, kuten tuotteistus, myynti, markkinointi ja liiketoimintamalli. Erityisesti huomioidaan asiakaskeskeisyys, kannattavuus ja markkinoilla menestyminen.

Valmennus järjestetään BusinessOulun hautomotiloissa osoitteessa Hallituskatu 36 B (BusinessAseman 3. kerros). Osallistuminen on mahdollista myös etänä. Tammikuussa alkavaan valmennukseen suositellaan haettavan 20. joulukuuta mennessä. Valmennusryhmään valitaan enintään 20 henkilöä.

Infotilaisuus eStart Esihautomo-ohjelmasta järjestetään tiistaina 1.12.2020 klo 14 Teamsissa. Ilmoittaudu infotilaisuuteen.

 

Esihautomotoiminta jakautuu kahteen osaan

eStart Esihautomo-ohjelma on osa BusinessOulun esihautomotoimintaa. Ohjelman tuottavat Osuuskunta A. Vipunen ja Pectim Consulting Oy.  BusinessOulun esihautomotoiminnassa on myös itsensä työllistävien polku. Henkilökohtaisesti tapahtuvassa valmennuksessa käydään läpi omaa osaamista, myytävää palvelua, asiakkuuksia ja hinnoittelua sekä eri toimintamuotoja, joilla toimia yrittäjänä.

 

Lisätiedot:

https://www.businessoulu.com/fi/palvelut-yrityksille/hautomotoiminta

Heikki Tunkkari, p. 044 703 1399
BusinessOulu  
heikki.tunkkari@businessoulu.com                                                                    

Jukka Berg, p. 040 559 7040
Osuuskunta A. Vipunen
jukka.berg@avipunen.fi

Anna-Leena Ollikainen, p. 040 509 0218
Pectim Consulting
annaleena.ollikainen@pectim.com

Jakolinkki