Uutisia

< Takaisin

Kesätyösetelituen sähköinen hakeminen nopeuttaa tuen saamista OulussaKesätyösetelituen on voinut hakea sähköisessä palvelussa 10.6.2020 alkaen. Työnantajia suositellaan jättämään tänä vuonna hakemukset eAsiointi-palveluun, sillä sähköinen asiointi nopeuttaa hakemusten käsittelyä ja tuen maksamista. Ohjeet tuen hakemiseen löytyvät osoitteesta ouka.fi/oulu/tyo-ja-elinkeinot/kesatyosetelituki.

”On ollut hienoa aloittaa uudenlainen palvelu yhteistyössä työnantajien kanssa. Tämä on oikein toivottu digiloikka molempien osapuolten kannalta. eAsioinnin avulla pyrimme poistamaan paperityön molemmilta osapuolilta”, taustoittaa palveluohjaaja Outi Söderman-Juvani BusinessOulun työllisyyspalveluista.

Sähköiset hakemukset mahdollistava eAsiointi-palvelu on kehitetty yhteistyössä BusinessOulun, Oulun Digin ja Monetra Oulu Oy:n kanssa.

Oulun kaupunki tukee työnantajaa kesätyösetelinuoren palkkakustannuksissa 320 eurolla. Tuki maksetaan, kun yritys tai yhdistys palkkaa kesätyösetelillä oululaisen 15–17-vuotiaan nuoren töihin kahdeksi viikoksi kesäkaudella 1.5.–30.9.2020. Työllistävän yrityksen tai yhdistyksen tulee toimia Oulussa, Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Limingassa, Lumijoella, Muhoksella tai Tyrnävällä. Lisäksi yrityksen tulee kuulua tai hakeutua ennakkoperintärekisteriin ja sillä tulee olla Y-tunnus.

 

Lisätietoja:
palveluohjaaja Outi Söderman-Juvani, p. 044 703 4038, outi.soderman-juvani@businessoulu.com
palveluasiantuntija Laura Miettinen, p. 044 703 1649, laura.m.miettinen@businessoulu.com

 

Jakolinkki