Uutisia

< Takaisin

Liikuntapasseilla kannustetaan työttömiä liikkumaan

Oululaiset työttömät työnhakijat pääsevät jälleen liikkumaan ilmaiseksi syksyllä 2018. Oulun kaupunki tarjoaa oululaisille työttömille liikuntapassit, joilla työttömät voivat käydä maksutta uimassa, kuntosalilla tai pelaamassa sulkapalloa kaupungin liikuntapaikoissa.

Liikuntapassi on voimassa 1.10.31.12.2018 ja se oikeuttaa yhteen maksuttomaan käyntikertaan kolmena arkipäivänä viikossa (ma-pe) klo 15 asti. Passi käy Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa sekä Raksilan, Raatin, Linnanmaan, Oulun urheilutalon, Ouluhallin, Jatulin liikuntakeskuksen, Oulunsalon liikuntakeskuksen, Ylikiimingin ja Yli-Iin kunto- ja liikuntasaleissa.  Oulunsalon liikuntakeskukseen sisäänpääsy liikuntapassilla on klo 13.3015 välisenä aikana.

Liikuntapassin voi hakea 25.–26.9.2018 klo 16–18 välisenä aikana Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistosta (Torikatu 34-40). Jos passia ei pääse hakemaan tänä aikana, voi sen pyytää normaalin asiakaspalvelun yhteydessä 27.9.2018 alkaen. Passin hakijan tulee olla TE-toimistoon rekisteröitynyt oululainen työtön työnhakija.

Liikuntapassien tarkoituksena on tukea työttömien hyvinvointia ja kannustaa heitä liikkumaan.

Lisätietoja työttömien liikuntapassista.

Oulun uimahalli

Jakolinkki