Uutisia Uutisia

< Takaisin

MegaMatchmaking mätsää oululaiset työnhakijat ja työnantajat 14.11.2017 Oulun kaupunginteatterilla

MegaMatchmaking -rekrytointitapahtuma kokoa yhteen oululaiset työnhakijat ja työnantajat tiistaina 14.11.2017 klo 9-14 Oulun kaupunginteatterille.

”Tapahtumaa on järjestetty jo useampana vuonna samalla kaavalla. Tänä vuonna halusimme uudistaa tapahtumaa vastaamaan paremmin erityisesti työnhakijoiden tarpeita”, sanoo tapahtumaa koordinoiva Sari Moilanen BusinessOulusta.

Tapahtumassa on mukana yli 60 Oulun alueella rekrytoivaa yritystä, Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu sekä BusinessOulun työllisyyspalvelut ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto.

Ensimmäistä kertaa käytössä on työkalu, jonka kautta työnhakijat voivat varata tapaamisaikoja rekrytoijien tai työnhaun asiantuntijoiden kanssa. ”Työnhakijat toivoivat, että työnantajia voisi tavata kahden kesken. Halusimme toteuttaa tämän toiveen”, Moilanen kertoo.

Myös MegaMatchmaking-rekrytapahtuman ohjelmaa on uudistettu aiemmasta. Mukaan on saatu LinkedIn-asiantuntija Tom Laine kertomaan henkilöbrändäyksestä työnhaussa ja työyhteisö- ja uravalmentaja Jari Saarnepää motivoimaan työnhakuun. Lisäksi työnantajat ja ammattirekrytoijat avaavat rekrytoinnin saloja ja BusinessOulun asiantuntijat kertovat kuulumiset eri toimialoilta. Ohjelma streemataan verkkoon, joten henkilöt, jotka eivät pääse paikan päälle voivat katsoa sen tapahtuman verkkosivun kautta.

”Haluamme tarjota työnhakijoille MegaMatchmakingista hyvän elämyksen”, Moilanen kiteyttää.

Lisää tapahtumasta voi lukea osoitteessa: www.megamatchmaking.fi

MegaMatchmaking-rekrytointitapahtuman järjestävät BusinessOulu sekä Työllisyyspalvelut-hanke, Oulun kaupunkiseutu (ESR), Nuorten työllisyyspalveluiden kehittämishanke (ESR) ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto.