Uutisia

< Takaisin

MegaMatchmaking-rekrytointitapahtumassa tarjolla satoja työpaikkoja

MegaMatchmaking-rekrytointitapahtuma järjestetään jälleen 19.9.2018 klo 9-14 Oulun teatterilla.

MegaMatchmakingin teemana tänä vuonna on omaan osaamisen tunnistaminen, sanoittaminen ja markkinoiminen työnantajalle. Puhumassa ovat Kumous - Uusi Työnhaku -yrityksen perustajajäsen ja työnhakusparraaja Anna-Maria Leogrande sekä työpsykologi ja rekrytointikouluttaja Juho Toivola. Lisäksi paneelikeskustelussa työnantajat ja ammattirekrytoijat avaavat rekrytoinnin saloja. Tapahtuman juontaa viimevuodesta tuttu Mikko Korpela.

Kaikille maksuttomaan tapahtumaan on jo ilmoittautunut 69 yritystä ja organisaatiota. Tarjolla on siis satoja työpaikkoja. Tapahtumaan saatiin 20 paikkaa lisää, joten tulossa on kaikkien aikojen suurin MegaMatchmaking!

Vaikka MegaMatchmaking on aiempina vuosina vahvasti profiloitunut IT-alan rekrytointitapahtumana, on mukana vuosi vuodelta enemmän yrityksiä myös muilta aloilta. Tämänvuotiseen tapahtumaan ilmoittautuneista yrityksistä 24 on IT-alalta, 15 henkilöstöpalvelualalta, 10 myynti-, markkinointi- ja palvelualoilta, neljä tekniseltä alalta ja kaksi hoiva-alalta. Muita toimijoita, oppilaitoksia sekä työnhakuun liittyviä hankkeita on mukana 13. Lisäksi mukana ovat Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja BusinessOulun työllisyyspalvelut.

Pikatreffeillä työnhakijat ja työnantajat voivat sopia toistensa kanssa 15 minuutin henkilökohtaisia tapaamisia etukäteen. Työnhakijat voivat myös varata ajan myös TE-toimiston tai työllisyyspalveluiden työnhaun asiantuntijoille. Mukana on myös CV-valokuvauspiste, jossa työnhakijat voivat saada ammattilaisen ottaman valokuvan CV:tään varten.

Työnhakijat, jotka eivät pääse paikan päälle voivat seurata puheenvuoroja tapahtuman verkkosivun kautta osoitteessa megamatchmaking.fi

Lue lisää tapahtumasta: megamatchmaking.fi

MegaMatchmaking-rekrytointitapahtuman järjestävät BusinessOulu, Oulun kaupunkiseudun Työllisyyspalvelut-hanke (ESR) ja Nuorten työllisyyspalveluiden kehittämishanke (ESR) sekä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto.

Jakolinkki