Uutisia

< Takaisin

Oulun imagokampanja jatkuu - nyt alkaa talk show -sarja

Oulun kaupunki aloittaa tänä perjantaina kahdeksanosaisen talk show -sarjan, jossa käsitellään kulttuuria, opiskelua, työelämää ja matkailua oululaisesta vinkkelistä.

Show’n isäntä on Oulun suurlähettiläs, jonka roolia esittää Ernest Lawson. Talk show'n jaksot voi katsoa osoitteessa talkshow.oulu.com. Sivustolla tarjoillaan myös muuta tietoa Oulusta.

“Olemme saaneet nostettua ihmisten Oulu-tietoisuutta imagokampanjoilla, mutta työsarkaa riittää edelleen. Oulu mielletään yhä kokoaan pienemmäksi paikaksi, eivätkä läheskään kaikki tiedä, kuinka huikeita työ-, opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksia täältä löytyy. Tämänkin imagokampanjan tarkoituksena on vahvistaa ihmisten Oulu-tietoutta, jotta sopivan tilaisuuden tullen he voisivat harkita Oulua asuinpaikakseen”, sanoo Oulun kaupungin viestintäjohtaja Mikko Salmi.

Keskustelemaan saapuu oululaistaustaisia asiantuntijoita monilta eri aloilta. Vieraina nähdään muun muassa iskelmälaulaja Suvi Teräsniska, Suomen menestyneimpiin painonnostajiin lukeutuva Anni Vuohijoki, Kalevan päätoimittaja Sanna Keskinen, tuleva ministeri Hanna Sarkkinen ja jääkiekkouransa lopettanut Lasse Kukkonen.

Sarjan aloittavassa jaksossa esiintyvät myös laulava poliisi Petrus Schroderus sekä huippuviulisti Jaakko Kuusisto.

Kahdeksanosaisen talk show’n uusin jakso ilmestyy aina perjantaisin. Ensimmäinen jakso ilmestyy tämän viikon perjantaina 17. heinäkuuta. Erikoispitkä aloitusjakso on kuvattu meren rannalla Nallikarissa, ja siihen mahtuu talk show -henkisen jutustelun lisäksi useita musiikki- ja tanssiesityksiä, kisailua ja paljon muuta.

Suurlähettilään talk show on osa imagokampanjasarjaa, jolla Oulu esittelee parhaat puolensa ja päivittää Oulu-tietoutta suomalaisille. Kampanjointi alkoi Helsingin Rautatientorin metroasemalta jouluna 2016 ja jatkui Oulu-aiheisen teippauksen saaneella Ouluspora-raitiovaunulla Helsingin keskustassa vuosina 2017 ja 2018. Viime vuonna Oulu pystytti suurlähetystön Kampin keskukseen Helsingissä ja esitteli Oulun suurlähettilään ensimmäistä kertaa.

 

Poimintoja jaksoista ja vieraista:

31.7. Oulun kuuluisin eläkeläinen Lasse Kukkonen kertoo uudesta tulevasta arjestaan.

21.8. lääketieteen opiskelija ja ammattiurheilija Anni Vuohijoki sekä sarjakuvataiteilija ja Oamkin alumni Karoliina Korhonen kertovat Oulusta opiskelijakaupunkina. Vuohijoki esiintyy lyhyesti myös 24.7. ilmestyvässä jaksossa.

28.8. julkaistavassa jaksossa tuleva sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen sekä Kalevan päätoimittaja Sanna Keskinen kertovat näkemyksiään tulevaisuuden Oulusta.

Tarkemmat tiedot kampanjasta ja tulevista jaksoista löytyvät osoitteesta talkshow.oulu.com. Kuvia vapailla käyttöoikeuksilla sekä kampanjaa koskevat tiedotteet on kerätty osoitteeseen talkshow.oulu.com/medialle.

 

Jakolinkki