Uutisia

< Takaisin

Oulun kaupunki myy Nallikarista monitoimikeskuksen

Oulun kaupunki myy Nallikarin matkailukeskuksesta kokonaisuuden, jossa on tutkimus-, opetus- ja kehitystoimintaa palvelevia liike- ja toimistotiloja, koulutustiloja sekä iso ravintolatila.

Monitoimikeskus sijaitsee kylpylähotellin vieressä, ja asemakaavassa viereiselle tontille on varattu paikka huvipuistolle. Nallikarin alueelle vahvistunut uusi asemakaava mahdollistaa koko matkailukeskukseen yli 100 miljoonan euron investoinnit, joista ensimmäiset toteutuvat jo vuodesta 2022 alkaen. Tontti rajautuu Mustasalmeen ja merenrantaan ulottuviin puistoalueisiin.

Monitoimikeskus on rakennettu vuonna 1974, ja sitä on laajennettu useita kertoja. Rakennuksia on yhteensä kolme, ja pinta-alaa rakennuksissa on hieman yli 7 000 kerrosalaneliötä. Tiloja on mahdollista uudistaa tai muokata monenlaiseen yritystoimintaan ja matkailupalveluihin soveltuviksi.

Monitoimikeskusta esitellään tiistaina 11.5. klo 9–13 osoitteessa Vellamontie 12. Kohteesta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan 10. kesäkuuta mennessä. Kaupungin tavoitteena on kaupanteko vuoden 2021 aikana.

Lisätietoja:

Monitoimikeskuksen verkkosivut

Sakari Kela
Tekninen isännöitsijä
Puh. 040 182 0284
sakari.kela(at)ouka.fi

Kaija Puhakka
Kaupungingeodeetti
Puh. 044 703 2301
kaija.puhakka(at)ouka.fi

Jakolinkki