Uutisia

< Takaisin

Oulun matkailufoorumi kokoaa matkailualan toimijoita Ouluun

Matkailuala kehittyy ripeää vauhtia. Lisääntyvät matkailijavirrat ja niiden myötä kasvavat yritykset tarvitsevat uusia innostuneita tekijöitä.

Oulun matkailufoorumissa nostetaan pohjoissuomalaisten työantajien kertomana esille millaisia osaajia yritykset tarvitsevat, ja kun heitä löytyy, miten hyvistä työntekijöistä pidetään kiinni. Tilaisuudessa kuullaan myös alalla jo työskentelevien omia matkailutarinoita, jotka laajentavat näkökulman käytännön asiakaspalveluun.

Oulun Matkailufoorumin yhteydessä järjestetään myös MiniMatchmaking-rekrytointitapahtuma, jossa matkailualan työntekijät ja työnantajat tapaavat pikatreffeillä. Työnhakijat pääsevät MiniMatchmakingiin vihreällä Kaarle-bussilla. Nonstop-bussi liikennöi Oulun keskustan ja POHTOn välillä klo 9.45 alkaen. Bussin maksaa 2 €/suunta.

Matkailufoorum ja MiniMatchmaking järjestetään 31.8.2018 POHTOlla (Vellamontie 12, 90510 Oulu). Rekrytointitilaisuus pidetään klo 10-12 ja seminaariosio klo 13-15.30.

Tapahtuman järjestävät BusinessOulu ja Oulun kauppakamari yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Mukana järjestämässä myös Työllisyyspalvelut-hanke, Oulun kaupunkiseutu (ESR), Matkailudiili-hanke ja Nuorten työllisyyspalveluiden kehittämishanke (ESR)

Lisätietoja

Oulun matkailufoorumi

MiniMatchmaking-rekrytointitilaisuus

Jakolinkki