Kesätyökokemuksia

Kesätyöharjoittelu katusoittajana

 

Ilkka, Mika, Sami ja Janne olivat kesätöissä katusoittajina. Katusoittajat kiersivät kesän aikana ympäri Oulun keskustaa ja ilostuttivat ihmisiä swengaavalla musiikilla. Lisäksi katusoittajat kävivät soittamassa ikäihmisten palvelutaloissa. 

Kesätyössä katusoittajat pääsivät tutustumaan uusiin ihmisiin ja tekemään sellaista musiikkia, jota he itse haluavat tehdä.

 

Kesätyöharjoittelu Oulun kaupungin pääkirjastossa

 

Sakari Nikula oli kesätyöharjoittelussa Oulun kaupungin pääkirjaston lasten ja nuorten osastolla. Työt sisälsivät mm. kirjojen hyllytystä sekä asiakaspalvelu- ja varastotehtäviä.

 

Kesätyöharjoittelu Turkansaaressa

 

Minna Virsu pääsi kesätöihin Turkansaareen hakemalla kaupungin kesätyöharjoittelupaikkoja. Työ sisälsi asiakaspalvelutehtäviä, lipunmyyntiä ja matkamuistojen myymistä. Minnasta kesätyö oli mukavaa ja parasta siinä oli uusien ihmisten kohtaaminen.

 

 

Juhani Mäkikyrö ja Heikki Niemitalo olivat kesätyöharjoittelussa Turkansaaressa. Juhanin ja Heikin työtehtäviin kuului pihatyöt ja muut "vanhan ajan työt", kuten ankkurin tervaaminen.

Pojista kesätyö oli antoisaa ja mukavaa, työilmapiiri Turkansaaressa oli hyvä ja kelikin oli aivan loistava. Parasta kesätyössä oli tutustuminen uusiin ihmisiin ja yhdessä tekeminen sekä se, että Juhani ja Heikki saivat olla päivittäin ulkona.

 

Kesätyöharjoittelussa nuorten tieto- ja neuvontakeskus Napissa

 

Miia Pöyskö ja Tiina Hietamäki olivat kesätyöharjoittelussa Napissa. Videolla he kertovat, miksi nuorten parissa työskenteleminen on mukavaa ja miten heidät otettiin Byströmin talolla vastaan.