Työllisyyspalvelut-hanke, Oulun kaupunkiseutu

Hankkeen rahoittajien logot

Työnhakijana saat yksilöllistä palveluohjausta ja tukea tavoitteesi mukaiseen etenemiseen kohti työllistymistä tai koulutusta.Oulun kaupunkiseudun työllisyyspalvelut on palveluyksikkö, joka tukee pitkään työtä hakeneiden kuntalaisten työllistymistä ja työelämäosallisuutta sekä toimialakohtaista yritysyhteistyötä. Se palvelee Hailuodon, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun ja Tyrnävän kuntien työnhakijoita ja työnantajia.

Työnantajille työllisyyspalvelut tarjoaa räätälöityä, toimialakohtaista asiantuntijuutta henkilöstön rekrytointiin ja työllistämisen tukitoimenpiteiden hyödyntämiseen.

Asiakastyötä työllisyyspalveluissa tekee kuusi palveluohjaajaa ja kuusi työhönvalmentajaa. Työllisyyspalveluiden työntekijät tukevat pitkään työtä hakeneiden työnhakijoiden työllistymistä yhteistyössä Oulun kaupunkiseudun muiden palveluyksiköiden, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston sekä sidosryhmä- ja työnantajakumppaneiden kanssa.

Oulun kaupunkiseudun työllisyyspalvelut -ESR-hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Oulun kaupunkiseudun kunnat.

Hankekortti

Yhteystiedot

Käyntiosoite:
Hallituskatu 36 A, 3 kerros
90100 Oulu

 

Puhelinnumerot:

Palveluohjaajat (työnhakijoille)
050 349 8103

Työhönvalmentajat (työnantajille ja työnhakijoille)
050 526 3875

Sähköposti:
tyollisyyspalvelut(at)ouka.fi