In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista

Sivulle kootaan työllisyyteen liittyvää ajankohtaista tietoa muun muassa erilaisista koulutus-ja työllistymismahdollisuuksista.

< Takaisin

Ideakampanja kolmannen sektorin toimijoille työllisyyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi

Oulun kaupunki järjestää kolmannen sektorin toimijoille ideakampanjaa.

Ideakampanjan avulla etsitään uusia kolmannen sektorin toimintoja, kerhoja ja harrastusmahdollisuuksia, joiden avulla parannetaan lasten ja nuorten, ikääntyvien sekä maahanmuuttajien hyvinvointia. Ideoitavien toimintojen toteutuksen tulee sisältää myös oppisopimuskoulutusmahdollisuuksia nuorille ja pitkään töitä hakeneille.

Kampanjan tavoitteena on parantaa hyvinvointia sekä luoda mahdollisuuksia oppisopimuskoulutukselle, lisätä erilaisia työtilaisuuksia ja lievittää työttömyyden negatiivisia vaikutuksia. Työllistämisen ja erityisesti oppisopimuskoulutusten kautta pyritään luomaan työttömille mahdollisuudet kehittää ammatillista osaamistaan ja parantaa työllistymismahdollisuuksiaan.

Kampanjan avulla ei korvata kaupungin lakisääteisiä tai muita peruspalveluita, kuten vanhus- ja vammaispalveluita tai kaupungin järjestämää koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa.

Oulun kaupunki on varannut valittujen ideoiden toteutukseen 0,5 miljoonaa euroa vuodelle 2016.

Suunnitelmat idean toteuttamisesta tulee toimittaa Oulun kaupungille 13.5. mennessä.

Työllisyyspalvelut järjestää kolmannen sektorin toimijoille info-tilaisuuden ideakampanjasta 28.4. klo 16 Aleksinkulmassa (Aleksanterinkatu 9).

Asia on hyväksytty kaupunginhallituksen kokouksessa 25.4.

Lisätietoja ideakampanjasta:
Seija Mustonen
Työllisyyspalveluiden päällikkö
Oulun kaupunki
044 703 4842
seija.mustonen(a)ouka.fi

28.4. info-tilaisuuden materiaali (pdf)