In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista

Sivulle kootaan työllisyyteen liittyvää ajankohtaista tietoa muun muassa erilaisista koulutus-ja työllistymismahdollisuuksista.

< Takaisin

Kela, THL ja Oulu yhteistyössä Euroopan kestävän kehityksen viikolla

Kelan asiakkuusyksikkö jalkautuu yhteistyössä Oulun kaupungin työllisyyspalveluiden ja Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen Hankinnoista duunia -hankkeen kanssa Euroopan kestävän kehityksen viikolla keskiviikkona 1.6. Oulu10:iin. Tapahtumassa esitellään Kelan palvelukanavia ja -muotoja, Oulun kaupungin työllisyyspalveluiden toimintaa sekä julkisilla hankinnoilla työllistämistä Hankinnoista duunia -hankkeen puitteissa.

Kelasta kerrotaan, että sosiaalisen kestävyyden näkökulmasta Kelan palvelukanavat ovat helposti ja yhdenvertaisesti saavutettavia. Kela järjestää tapahtumassa myös leikkimielisen kyselyn, johon vastanneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja.

Hankinnoista duunia -yhteishankkeessa kehitetään toimintamalli heikossa työmarkkina-asemassa olevien nuorten, pitkäaikaistyöttömien ja ikääntyneiden työntekijöiden työllistämiseen julkisten hankintojen avulla. Hankkeessa neljä osallistuvaa kaupunkia soveltaa julkisissa hankinnoissa työllistämisehtoa, jonka avulla saadaan noin sadalle pitkäaikaistyöttömälle, nuorelle, maahanmuuttajalle, osatyökykyiselle tai vammaiselle työ-, oppisopimus- tai työkokeilupaikka. THL:n koordinoimaan hankkeeseen osallistuvat Helsingin, Vantaan, Espoon ja Oulun kaupungit.

Kela ja THL jalkautuvat keskiviikkona myös Helsingissä ja Lahdessa.

Paikat ja aika:
Oulu, Oulu10, klo 10-14
Helsinki, Kirjasto10, klo 10-14
Lahti, Lahti-Piste, klo 10-14

Lisätietoa:

Euroopan kestävän kehityksen viikko: http://www.esdw.eu/

Hankinnoista duunia -hanke: www.thl.fi/hankinnoistaduunia ja www.ouka.fi/handu