In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista

Sivulle kootaan työllisyyteen liittyvää ajankohtaista tietoa muun muassa erilaisista koulutus-ja työllistymismahdollisuuksista.

< Takaisin

Kohtaako työ tekijäänsä? Työelämäosallisuuden hyvät käytännöt Euroopassa (TOHKE) Oulun alueseminaari 23.8.

TOHKE -hankeen toinen alueseminaari järjestettiin Oulussa 23.8.2012. Seminaarissa pohdittiin miten työllisyyspolitiikka vastaa ihmisten tarpeisiin ja mitä sosiaalisesti vastuullinen työelämä edellyttää.

Seminaarin järjestivät yhteistyössä THL:n Työelämäosallisuuden hyvät käytännöt Euroopassa (TOHKE) –hanke, Oulun kaupunki ja Oulun seudun välityömarkkinat –hanke.

Seminaari oli samalla myös Oulun seudun Välityömarkkinat –hankkeen loppuseminaari. Oulun seudun välityömarkkinat –hanke on toiminut vuodesta 2008 alkaen ja päättyy 2012 loppuun mennessä. Hankkeen seudullisia kehittämiskohteita ovat olleet kuntouttava työtoiminta, työpajatoiminta, palkkatuetun työn jatkotyöllistymisen kehittäminen sekä työllistämisen monipalveluiden toimintamahdollisuuksien ja –mallin kehittäminen sisältäen työvoiman palvelukeskuksen toimintojen/hyvien käytäntöjen levittämisen seudullisesti ja verkkopalvelumallin kehittäminen.

Seminaarin materiaali löytyy  THL:n sivulta
Kohtaako työ tekijäänsä? Oulu 23.8.2012