In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista

Sivulle kootaan työllisyyteen liittyvää ajankohtaista tietoa muun muassa erilaisista koulutus-ja työllistymismahdollisuuksista.

< Takaisin

Kuinka työllistyn valmistumisen jälkeen? – tapahtuma korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille 27.4.

Miten saat haluamasi työpaikan valmistumisen jälkeen?

Tule 27.4. klo 13-15 Oulun yliopiston Tellus Innovation Areenaan! Paikalla on vetovoimaisia Oulussa toimivia yrityksiä keskustelemassa, siitä:

  • kuinka yrityksiin pääsee töihin,
  • millaista osaamista työnantajat arvostavat, ja
  • millainen on hyvä työhakemus.

Lisäksi tapahtumassa kerrotaan, kuinka Nuorten työllisyyspalvelut ja Pohjois-Pohjanmaan TE-palvelut auttavat sinua työnhaussa valmistumisesi jälkeen. Tapahtuman lopussa sinulla on mahdollisuus verkostoitumiseen ja vapaamuotoiseen keskusteluun yritysten edustajien ja Nuorten työllisyyspalvelujen työhönvalmentajien kanssa. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa.

Mukana tapahtumassa ovat Bittium, Solita, ODL, OP, Kuulu, ZEF, Oulun kaupungin nuorten työllisyyspalvelut ja Pohjois-Pohjanmaan TE-palvelut. Tapahtuman on kaikille korkeakouluopiskelijoille ja korkeakoulusta valmistuneille.

Jos et pääse paikalle, niin voit seurata tapahtumaa myös Periscopen kautta.

Seuraa päivityksiä tapahtumasta tapahtuman Facebook-sivulla.

Tapahtuman järjestää Oulun kaupungin Nuorten työllisyyspalveluiden kehittämishanke, jota rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus (ESR) ja Oulun kaupunki. Lisäksi mukana on Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto.