In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista

Sivulle kootaan työllisyyteen liittyvää ajankohtaista tietoa muun muassa erilaisista koulutus-ja työllistymismahdollisuuksista.

< Takaisin

Tervetuloa Byströmin nuorten palveluiden 1-vuotissyntymäpäiville 16.11.

Byströmin nuorten palvelujen syntymäpäiviä vietetään avoimien ovien merkeissä perjantaina 16.11. klo 12−15, osoitteessa Hallituskatu 5 a. Iltapäivän aikana on mahdollista tutustua työntekijöiden opastuksella Byströmin palveluihin ja toimijoihin.

Ohjelmassa on myös Madetojan musiikkilukion esitykset klo 13 ja 14. Lisäksi kaikille kävijöille tarjotaan kakkukahvit ja esillä on nuorten työpajojen tuotteita.

Lokakuussa 2011 toimintansa aloittanut Byströmin nuorten palvelut tarjoaa monialaista ja -ammatillista ohjausta ja neuvontaa nuorille.

Byströmin talosta ohjausta voi saada mm. työhön ja koulutukseen, arjen- ja elämänhallintaan, terveyteen, päihteisiin, liikuntaan, vapaa-aikaan, kansainvälisyyteen, asumiseen ja talouteen liittyvissä asioissa. Osa palveluista on saatavilla myös ilman ajanvarausta.

Tarjolla on lisäksi erilaisia päivystysluonteisia palveluja. Nuorille järjestetään myös infotilaisuuksia, teemapäiviä ja ryhmätoimintaa eri aiheista.

Byströmin nuorten palvelut on toiminut myös IRC-galleriassa syyskuusta 2012 lähtien osoitteessa http://irc-galleria.net/bystrominnuortenpalvelut

Lisätietoa Byströmin palveluista ja tapahtumista saa Nuorten tieto- ja neuvontakeskus Napin verkkosivuilta osoitteessa http://www.nettinappi.fi

Lisätietoja

Koordinaattori Sauli Rantapelkonen, p. 050 575 1317