In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista

Sivulle kootaan työllisyyteen liittyvää ajankohtaista tietoa muun muassa erilaisista koulutus-ja työllistymismahdollisuuksista.

< Takaisin

Tukea yrityksille nuorten ja pitkäaikaistyöttömien työllistämiseen

Oululaiset ja Oulun kaupunkiseudulla toimivat yritykset voivat saada työllistämisbonusta tai kuntalisää oululaisten nuorten tai pitkään työttömänä olleiden henkilöiden palkkaamiseen.

Työllistämisbonusta voi saada yritys, joka palkkaa nuoren alle 30-vuotiaan tai yli vuoden työttömänä olleen Oulun kaupungin työllisyyspalveluiden asiakkaan. Työsuhteen tulee olla vähintään kuuden kuukauden mittainen ja työajan vähintään 50 %.

Työllistämisbonus suhteutetaan palkattavan työntekijän kuukausibruttopalkkaan. Yritykselle maksettava työllistämisbonus on vähintään 375 €/kk ja maksimissaan 975 €/kk. Yritys voi saada Oulun kaupungin työllistämisbonusta enintään kuuden kuukauden ajan. Työllistämisbonusta voidaan maksaa, kun palkkaukseen ei saada muuta julkista tukea.

Kuntalisää taas maksetaan yrityksille, jotka työllistävät oululaisen nuoren tai pitkään työttömänä olleen valtion palkkatuella tai oppisopimuksella. Kuntalisä on enintään 500 €/kk. Kuntalisä on harkinnanvarainen ja sitä maksetaan Oulun kaupungin työllisyyden hoitoon varattujen vuosittaisten määrärahojen puitteissa.

Lue lisää:
Työllistämisbonus
Kuntalisä

Oletko kiinnostunut työllistämään nuoren tai pitkään työttömänä olleen henkilön?

Ota yhteyttä:

Nuorten työllisyyspalvelut
044 7038301
nuortentyollisyyspalvelut@ouka.fi

Työllisyyspalvelut, Oulun kaupunkiseutu
050 526 3875
tyollisyyspalvelut@ouka.fi