In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista

Sivulle kootaan työllisyyteen liittyvää ajankohtaista tietoa muun muassa erilaisista koulutus-ja työllistymismahdollisuuksista.

< Takaisin

Työpörssin nuorten työharjoittelupaikkoja nyt koko yhdistyvän Oulun alueella!

Oulussa 2 -vuotta toimineen Työpörssin toiminta on laajentunut myös  yhdistyviin kuntiin: Haukiputaalle, Kiiminkiin, Oulunsaloon ja Yli-Iihin. Työpörssistä löytyy Oulun ja yhdistyvien kuntien avoimet työharjoittelupaikat työttömille nuorille. Tarjolla oleviin paikkoihin voi tutustua ja jättää hakemuksen nettiosoitteessa www.ouka.fi/tyoporssi. Työpörssin harjoittelupaikat on tarkoitettu 17–24-vuotiaille työttömille nuorille.

Työpörssistä löytyy kattavasti harjoittelupaikkoja useilta eri aloilta. Samasta osoitteesta löytyy myös nuorten työpajojen avoimet pajapaikat Haukiputaalta, Oulusta, Kiimingistä ja Oulunsalosta.

Työharjoittelussa voi kokeilla uutta ammattia, kartuttaa työkokemusta ja tutustua työnantajiin. Työharjoittelussa kertynyt työkokemus on erityisen arvokasta silloin, jos työkokemusta ei muutoin ole vielä ehtinyt kertyä. Työharjoittelusta saa harjoittelutodistuksen ja harjoittelujaksosta voi saada myös pisteitä hakeutuessa opiskelemaan.

Työpörssin työharjoittelussa olevalle nuorelle maksetaan harjoittelun ajalta työttömyysturvaa, joka nuorilla on yleensä työmarkkinatuki. Harjoittelun ajalta maksettavaan työmarkkinatuen määrään ei vaikuta vanhempien tai puolison tulot.

Työpörssin on osa Byströmin nuorten palveluiden toimintaa, osoitteessa Hallituskatu 5, Oulu.

Kysyttävää? Ota yhteyttä Työpörssin ohjaajiin!
P. 044-703 4846 tai 044703 4743