In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista

Sivulle kootaan työllisyyteen liittyvää ajankohtaista tietoa muun muassa erilaisista koulutus-ja työllistymismahdollisuuksista.

< Takaisin

WEP projekti hakee avustajia

WEP-projekti työllistää työttömiä henkilöitä avustajiksi vammaisille ihmisille. WEP- avustajana/toimijana, jonkin erikoistaidon osaajana sinulla on mahdollisuus työllistyä vahvan verkostomme kautta yksityiselle-, yritys- tai kolmannelle sektorille. Wep-avustajat toimivat nuorten ja ikäihmisten moni-, liikunta-, kuulo-, näkö- ja kehitysvammaisten parissa.

Aiempi koulutus katsotaan eduksi, se ei kuitenkaan ole tehtävään välttämätöntä. Työnhakijana sinulla tulee olla oikeus korkeimpaan korotettuun palkkatukeen (vähintään 500 pv työttömyys). Voit tulla myös työkokeiluun (max 6 kk, silloinkin voit työllistyä). Tässä sinulle mahdollisuus saada jalkasi työelämään. Me autamme sinua työllistymään tai saamaan oppisopimuspaikan.

Innovatiivinen WEP - projekti operoi useissa Oulun sosiaali - ja terveysalan toimipaikoissa sekä yksittäisiä asiakkaita on paljon. Olemme kahden vuoden aikana (1.8.2010-1.8.2012) työllistäneet projektimme kautta vapaille työmarkkinoille vajaat kaksikymmentä henkeä, joista osa on lähtenyt opiskelmaan alalle projektin innoittamana. WEP- projektin rahoittajana toimii ELY-keskus.

Lisätietoja projektista:

Projektipäällikkö Jouni Qveflander
email: jouni.qveflander@ouluninvalidienyhdistys.net
puhelin: puh. 040 5267 831
www.ouluninvalidienyhdistys.net