In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Työllisyyspalvelut

 

 

TIETOA, TUKEA, LINKKEJÄ

ouluntyollisyysverkko.fi

 

 

LÖYDÄ OMA POLKUSI

Työllisyyspalvelut

ouluntyollisyysverkko.fi

Seudullinen Oulun työllisyysverkko

Oulun työllisyysverkko on seudullinen verkkopalvelu, johon on koottu tietoa ja linkkejä Oulun seudun välityömarkkinoiden työllisyyspalveluista, koulutusmahdollisuuksista sekä tukipalveluista työnhakijan erilaisiin elämäntilanteisiin. Välityömarkkinat tarkoittaa työttömyyden ja avoimien työmarkkinoiden välissä tapahtuvaa kuntoutumista, opiskelua, työntekoa tai työntekoon voimaantumista. Sivustolle on koottu myös erilaisia välineitä ja seudulla käytössä olevia lomakkeita sekä hyviä käytäntöjä.

Sivusto on suunnattu työnhakijoille ja työllisyyden hoidon parissa toimiville työntekijöille sekä erilaisin tukitoimin työllistäville tahoille. Oulun työllisyysverkon ylläpitäjänä toimii Oulun kaupungin työllisyyspalvelut.

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Lumitöitä-tapahtuma Lumijoella 3.10.2016

Etsitkö töitä? Oletko miettinyt mille alkaisit? 

Kiinnostaako kokonaan uusi ala? 

Aika: maanantai 3.10.2016 klo 12 – 17 
Paikka: Lumijoen kirjasto

Tule tutustumaan lähialueen työnantajiin sekä kuulemaan työnhaun, työntekemisen ja kouluttautumisen mahdollisuuksista. Paikalla on asiantuntijoita Lumijoen kunnasta, Pohjois-Pohjanmaan Työ- ja Elinkeinotoimistosta, Oulun seudun ammattiopistosta ja Oulun kaupunkiseudun työllisyyspalveluista. Tilaisuus on tarkoitettu kaikenikäisille työnteosta ja kouluttautumisesta kiinnostuneille lumijokisille.

Kahvitarjoilu!