In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Työllisyyspalvelut

 

 

TIETOA, TUKEA, LINKKEJÄ

ouluntyollisyysverkko.fi

 

 

LÖYDÄ OMA POLKUSI

Työllisyyspalvelut

ouluntyollisyysverkko.fi

Seudullinen Oulun työllisyysverkko

Oulun työllisyysverkko on seudullinen verkkopalvelu, johon on koottu tietoa ja linkkejä Oulun seudun välityömarkkinoiden työllisyyspalveluista, koulutusmahdollisuuksista sekä tukipalveluista työnhakijan erilaisiin elämäntilanteisiin. Välityömarkkinat tarkoittaa työttömyyden ja avoimien työmarkkinoiden välissä tapahtuvaa kuntoutumista, opiskelua, työntekoa tai työntekoon voimaantumista. Sivustolle on koottu myös erilaisia välineitä ja seudulla käytössä olevia lomakkeita sekä hyviä käytäntöjä.

Sivusto on suunnattu työnhakijoille ja työllisyyden hoidon parissa toimiville työntekijöille sekä erilaisin tukitoimin työllistäville tahoille. Oulun työllisyysverkon ylläpitäjänä toimii Oulun kaupungin työllisyyspalvelut.

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupungin liikuntapasseilla tuetaan työttömien hyvinvointia

Oulun kaupunki tukee työttömien hyvinvointia tarjoamalla työttömille liikuntapassit. Liikuntapassilla työttömät voivat käydä maksutta uimassa, kuntosalilla tai pelaamassa sulkapalloa Oulun kaupungin liikuntapaikoissa loka-, marras- ja joulukuussa 2016.

Liikuntapassi oikeutta yhteen maksuttomaan liikuntakäyntikertaan kolmena arkipäivänä viikossa (ma-pe) klo 15 asti. Liikuntapassit käyvät Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa sekä Raksilan, Raatin, Linnanmaan, Oulun urheilutalon, Ouluhallin, Jatulin liikuntakeskuksen, Oulunsalon liikuntakeskuksen, Ylikiimingin ja Yli-Iin kunto- ja liikuntasaleissa. Liikuntapassit ovat voimassa 1.10.–31.12.2016.

Työttömät voivat hakea liikuntapassit keskitetysti 27.–28.9.2016 klo 16.00–18.00 Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistosta (Torikatu 34-40). Tämän jälkeen passin voi pyytää normaalin asiakaspalvelun yhteydessä. Passin lunastajan tulee olla työ- ja elinkeinotoimistoon rekisteröitynyt oululainen työtön työnhakija.

Lue lisää työttömien liikuntapassista.

Lisätietoja

Nina Himsworth
Ohjelmakoordinaattori
nina.himsworth@ouka.fi