In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Kempele

Kempeleen kunnan avoimet työpaikat

Kempeleen kunnan avoimet työpaikat löydät täältä.

Kempeleen kunnan työllisyyspalvelut

Työllisyyspäällikkö Jussi Jalonen vastaa työllistämisestä sekä toimintakeskuksen ja kierrätyskeskuksen toiminnasta. Outi Ritvakari ohjaa työttömiä mm. kuntouttavaan työtoimintaan ja Heli Luukinen koordinoi palkkatuella työllistymistä kunnan yksiköihin sekä nuorten kesätyöllistämistä.

Käyntiosoite: Tippakuja 3 B 7, 90440 Kempele
(Varaathan ajan etukäteen puhelimitse)
Postiosoite: PL 12, 90441 Kempele

Työllisyyspäällikkö Jussi Jalonen p. 050 4636 390
Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja Outi Ritvakari p. 050 3163 753
Työnsuunnittelija Heli Luukinen p. 050 4636 398
sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kempele.fi

Kuntouttava työtoiminta

Kempeleessä kuntouttavaa työtoimintaa järjestetään kunnan eri toimipisteissä sekä yhdistyksissä ja järjestöissä.

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja vastaa kuntouttavan työtoiminnan käynnistämisestä aktivointisuunnitelman mukaisesti.

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaajan kautta on myös mahdollisuus varata aika ammatinvalintapsykologille (alle 25-vuotiaat työttömät työnhakijat). Kuntouttavan työtoiminnan ohjaajalta saa tukea ja vinkkejä työhön, koulutukseen ja työkokeiluun liittyen. Jos tarvitset apua ansioluettelon laatimiseen, myös siinä kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja auttaa.

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja Outi Ritvakari p. 050 3163 753

Työpajatoiminta

Zuumi-pajan toiminta on suunnattu 18–28 -vuotiaille kempeleläisille nuorille, jotka ovat työttöminä, ilman ammattitutkintoa, tarvitsevat työ- sekä toimintakyvyn selvitystä tai jotka muuten haluavat pohtia omia tulevaisuuden suunnitelmiaan. Zuumi-paja on niin sanottua matalan kynnyksen starttipajatoimintaa, jossa keskitytään vahvasti elämänhallinnallisiin asioihin, kuten säännöllisen päivärytmin löytämiseen, hyvinvointiin, sosiaaliseen kanssakäymiseen, itsetuntemukseen sekä elämän mielekkyyden löytämiseen.

Zuumi-paja aloitetaan kolmen kuukauden mittaisena pajajaksona, joka koostuu ryhmä- ja yksilövalmennuksesta. Pajajakson pituus, sisältö ja tavoitteet määritellään alkukartoituksen, nuoren elämäntilanteen sekä hänen ja työvalmentajan yhdessä asettamien tavoitteiden pohjalta.

Pajajaksolla pyritään edistämään nuoren kouluttautumis- ja työllistymismahdollisuuksia sekä vahvistamaan kokonaisvaltaisesti nuoren hyvinvointia. Tavoitteena on, että työpajajakson jälkeen nuori siirtyy johonkin muuhun hänen yksilöllisiä tavoitteitaan tukevaan toimintaan, kuten esimerkiksi kuntoutusselvitykseen, kuntouttavaan työtoimintaan, työkokeiluun, opiskelemaan tai avoimille työmarkkinoille.

Kysy lisätietoja:  

Työvalmentaja
Mira Naukkarinen
mira.naukkarinen@kempele.fi
p. 050 3163 768
FB: Zuumipajaohjaaja Mira

Nuorisotoimen palveluyksikön vastaava 
Sanna Tauriainen
sanna.tauriainen@kempele.fi
p. 050 3078 981

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö auttaa esimerkiksi opiskelu- ja ammatinvalinta-asioissa. Etsivään nuorisotyöntekijään voi ottaa yhteyttä myös työnhakuun tai työharjoitteluun/-kokeiluun liittyvissä asioissa. Asiakkaana voi olla kuka tahansa 15–28-vuotias kempeleläinen nuori. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot:

Laura Sinkkonen
050 316 3740
laura.sinkkonen(at)kempele.fi
FB: Etsivä Laura Kempele

Henna Korkea-aho (Vt.)
050 316 3741
henna.korkea-aho@kempele.fi
FB: Etsivä Henna Kempele

Seutunappi

http://www.seutunappi.fi/kempele/tyoelama

Järjestöille ja yhdistyksille myönnettävä palkkatuki

Kempele myöntää työllistämismäärärahojen puitteissa, tietyin ehdoin, palkkatukea yhdistykselle tai järjestölle sen työllistäessä kempeleläisen työttömän palkkatuella vähintään kuudeksi kuukaudeksi. Lisää tietoa löytyy Kempeleen kunnan sivulta: http://www.kempele.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyollistamispalvelut/palkkatuella-tyollistaminen.html

Työnsuunnittelija Heli Luukinen p. 050 4636 398.