In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Liminka

Limingan kunnan avoimet työpaikat
Limingan kunnan avoimet työpaikat

Limingan kunnan työllisyys- ja kuntoutuspalvelut
Limingan työllisyys- ja kuntoutuspalveluista voi kysyä kunnan puhelinvaihteesta (08) 5587 3611, avoinna arkisin klo 8-16 ja sähköpostitse kunta@liminka.fi

Taiku nuorten taitopaja

Jos olet alle 29-vuotias liminkalainen nuori etkä ole työssä tai opiskelemassa tervetuloa Taikulle!

Taiku nuorten taitopaja on osa Limingan kunnan nuorten palveluita ja se tarjoaa monipuolista toimintaa, työkokeilua, ohjausta ja valmennusta nuorille.

Toimintaan pääsee heti mukaan, jonoja ei ole. Nuorten työpaja toimii ponnahduslautana ja tavoitteena on, että kaikki työpajatoimintaan osallistuneet nuoret löytävät jatkopolun opiskelemaan tai työelämään.

Odotamme innolla yhteydenottoasi! Tervetuloa mukaan vaihtelevaan ja värikkääseen toimintaan!

Yhteystiedot
Taiku nuorten taitopaja
Krankantie 7 (Limingan työväentalo)
91900 Liminka

Carina Eklund, ohjaaja
050 460 5604
carina.eklund@liminka.fi

Heidi Rautio, ohjaaja
050 363 8386
taikupaja@liminka.fi

Anni Issakainen, vastaava ohjaaja
050 452 4247
anni.issakainen@liminka.fi

Etsivä nuorisotyö
Etsivä nuorisotyö etsii nuoren kanssa vastauksia nuoren mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja auttaa nuorta saavuttamaan tarvitsemansa palvelut. Etsivän työn ensisijaisena tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea, jos nuori sitä itse haluaa.
 

Kesätyö
Limingan kunta työllistää 16-vuotiaita ja sitä vanhempia liminkalaisia nuoria kesätöihin. Työjakso kestää 2-4 viikkoa. Kesätyöpaikat on haettava vuosittain maaliskuun aikana. Tiedustelut Limingan 4H-toimisto, puh. (08) 381 027.

Seutunappi
Seutunapin verkkosivut