In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Lumijoki

Lumijoen kunnan työllisyys- ja kuntoutuspalvelut
Lumijoen työllisyys- ja kuntoutuspalveluista voi kysyä kunnan yhteispalvelupisteestä.
Yhteispalvelupisteen vastuuhenkilöinä
palvelusihteeri Sari Lampela puh. 050 4400 151
palvelusihteeri Kirsi Ollakka puh. 050 4400 156

www.lumijoki.fi/sivu/fi/yhteispalvelupiste/

Kuntouttava työtoiminta
Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on kehittää toimintaan osallistuvien työelämä- ja koulutusvalmiuksia sekä parantaa asiakkaan mahdollisuuksia sijoittua avoimille työmarkkinoille, tukea tämän elämänhallintataitoja sekä opastaa mm. ammatillisen kuntoutuksen asioissa. Kuntouttavan työtoiminnan jakso voi kestää 3 kk – 24 kk asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Kuntouttava työtoiminta (entisen kirjaston tiloissa) palvelee kaikkia pitkäaikaistyöttömiä. Työpajatoiminta on pääasiassa sosiaalista toimintaa, käsitöitä, puutöitä, opastusta työnhakuun ja netin käyttöön, elämänhallinnan tukemista, liikuntaa, päihdeneuvontaa, asiantuntijaluentoja esim. mielenterveydestä jne. Osa työpajan töistä koostuu työpalvelusta kotitalouksien tilausten mukaan. Työpaja Lumijobi on avoinna ti-pe 9-13.

Lumijoen kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja palvelee kunnantalon yläkerrassa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua työhön, koulutukseen, työharjoitteluun, kuntoutukseen yms. liittyen.

Eero Multasuo
kuntotuttavan työtoiminnan ohjaaja

Lumijoen kunta
Kunnankuja 1
91980 Lumijoki
p. 050 5980 650

http://www.lumijoki.fi/sivu/fi/palvelut/sosiaalipalvelut/sosiaalityo/kuntouttava_tyotoiminta/

Etsivä nuorisotyö
Etsivän työn ensisijaisena tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea, jos nuori sitä itse haluaa.

Mari Mäenpää, etsivän nuorisotyöntekijä
mari.maenpaa(at)lumijoki.fi
050-5627561

Seutunappi
http://www.seutunappi.fi/lumijoki/tyoelama