Ajankohtaista

< Takaisin

Asutko Hartaanselänrannan asuntomessualueen naapurissa?

Tule mukaan kuntalaistilaisuuteen lähiasukkaille 11.3.2020 klo 17-20 Ympäristötalolle, Solistinkatu 2.
Ilmoittautumiset netissä ouka.fi/hartaanselanranta 4.3. mennessä.

Työpajasarja eri kohderyhmille jatkuu kevään aikana, mistä ilmoitetaan erikseen.
Tervetuloa viettämään mukavaa iltaa mielenkiintoisen asian äärellä.

Kuvassa aluerajaus asuntomessualueesta ja sen vaikutuksesta.

Oulussa järjestetään Asuntomessut vuonna 2025. Paikka on vetovoimainen - n. 16 hehtaaria maata Hartaanselän rannalla, Toppilan salmen suun molemmin puolin. Upea sijainti luo erinomaiset puitteet hyvän elämän luomiselle asukkaita varten; parempaa saa Oulusta hakea!

Asuntomessut on vuosittain eri paikkakunnilla järjestettävä asumisen suurtapahtuma, joka esittelee rakentamiseen ja asumiseen liittyvää tutkimusta, sen tuloksia ja käytännön sovelluksia. Tavoitteena on toteuttaa hyviä esimerkkejä asumisen ratkaisuista ja myös sen uusista mahdollisuuksista esiteltäväksi niin alan ammattilaisille, rakentajille kuin kuntalaisillekin. Messut organisoi Osuuskunta Suomen Asuntomessut kulloisenkin isäntäkunnan kanssa.

Mahdollisimman hyvin onnistunut lopputulos alueen rakentamisessa edellyttää kaavoittajan ja kaikkien sidosryhmien yhteistyötä. Arkkitehtikilpailun tulokset aluetta koskien julkaistiin joulun alla ja niiden pohjalta, parhaita ideoita hyödyntäen lähdetään alueen yleissuunnitelmaa viemään nyt eteenpäin.

Ritva Kuusisto
Projektipäällikkö Oulun Asuntomessut 2025

Jakolinkki