Palautekanavat

Valitse alta mihin asiaan palautteesi tai kysymyksesi liittyy, jotta palaute välittyy oikealle taholle. Paljon tietoa on saatavilla myös netissä. Palautekanavakoosteesta löytyvät yhteystiedot tai linkki palautteenantoon oikealle kanavalle.

 

Alueen hallinta, kiinteistöt ja alue kokonaisuutena: 

Oulun kaupunki on Välimaan alueen suurin maanomistaja ja vastaa omistamistaan kiinteistöistä. Kaupunki on rakennuttanut myös alueen tiestön (Sivuvirrantie ja Uusiotie). Palautetta voi jättää Oulun kaupungin palautejärjestelmään.

Aluevaraukset: Maanmittausinsinööri Pirjo Siemala, pirjo.siermala(at)ouka.fi

 

Yleiset ympäristöön tai liikenteeseen liittyvät kysymykset:

Kysymykset Oulun seudun Ympäristötoimen viranomaisille yleisistä ympäristöhavainnoista.  ELY-keskukselle palaute valvotuista lupatiedoista ja läheisestä maantiestä (mt 849 Kiimingintie). Tien vuosittainen liikennemäärä löytyy Väyläviraston sivuilta. Ympäristöluvat löytyvät Aluehallintoviraston lupatietopalvelusta. Vuosiraportit saa ELY-keskukselta pyydettäessä. 

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, puhelinvaihde: 0295 038 000. ELY-keskukseen soittaminen maksaa asiakkaalle matkapuhelimesta matkapuhelinmaksun (mpm) verran. Lisätiedot ELY-keskuksen nettisivuilta.

Oulun seudun Ympäristötoimi, palautekanava. Lisätiedot Ympäristötoimen sivuilta.

 

Alueen toimijat, suunnitelmat ja käynnissä oleva toiminta:

Välimaalla on tällä hetkellä kaksi toimijaa: L&T ja Kiertokaari. Palaute toimijoille nettisivujen kautta (valitse oikea toimija):

Kiertokaari Oy sivulla mm. chat kuluttaja-asiakkaillle. Yritysasiakkaat voivat olla yhteydessä sähköpostiin jatehuolto(at)kiertokaari.fi. Hajuhaitoista voi ilmoittaa Oulun Palautepalvelun kautta. Lisätiedot Kiertokaaren nettisivuilta ja palautesivulta.

Lassila&Tikanoja Oyj sivuilla mm. chat-asiakaspalvelu. Voit siirtyä myös suoraan L&T:n palautesivulle. Lisätiedot L&T:n nettisivuilta.

 

CircVol-hankkeeseen liittyvä palaute:

CircVol-hanke on loppunut vuonna 2020. Välimaan nettisivut on kehitetty hankkeen puitteissa. Jos sinulla on nettisivuihin liittyvää palautetta, löydät yhteyshenkilöt Yhteystiedot-välilehdeltä. CircVol-hankkeen pilottien yhteystiedot löytyvät Pilotit-välilehdeltä.

 

Muu palaute:

Jos palautteesi koskee muita asioita, se ohjautuu parhaiten oikealle taholle Oulu10-asiakaspalvelun kautta. Ota yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla oulu10(at)ouka.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 08 558 558 00 (aukioloajat ma–to klo 8–18 ja pe sekä arkipyhiä edeltävinä arkipäivinä 8–16). Lisätiedot Oulu10 Asiakaspalvelun sivuilta.

Välimaa - Kasvua kiertotaloudesta: Välimaan brändikuva.