Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Välimaan kiertotalousalueesta ja voimme suunnitella yhdessä toimintaasi sopivan varausalueen. 

Jukka Kangas

Maanmittausteknikko, Oulun kaupunki

p. 044 703 2366

jukka.kangas(at)ouka.fi

 

 

Pirjo Siermala

Maanmittausinsinööri, Oulun kaupunki
p. 040 575 8082
pirjo.siermala(at)ouka.fi

Välimaa yrityksille

Oulun alueella on monipuolista teollisuutta, jonka sivutuotteena valmistuu hyödyntämiskelpoisia sivuvirtoja. Materiaalin hyötykäyttöä rajoittavana tekijänä on kuitenkin nähty toimintaan soveltuvan alueen puute. Oulun kaupunki haluaa olla mukana edistämässä kiertotalouden toimintaedellytyksiä Oulun seudulla. Välimaan alueelta voidaan myöntää suunnitteluvarauksia useammalle materiaalien kierrätykseen erikoistuneelle toimijalle. Tavoitteena on saada teollisuuden sivuvirrat ja rakentamisessa syntyvät ylijäämämaat tehokkaasti kiertoon.

Pohjois-Pohjanmaan maakuntakaava sekä Uuden Oulun yleiskaava mahdollistavat kiertotalousalueen perustamisen Välimaalle. Alueen toimijoilla on mahdollisuus liittyä Kiimingintien varteen rakennettavaan siirtoviemäriin. Alueen kehittämisen lähtökohtana ovat materiaalitehokkuus sekä uudet innovatiiviset ratkaisut ja tuotteet.

Välimaan alue sijaitsee Oulussa Kiimingintien (mt 849) varrella noin 6 km Kiimingin taajamasta pohjoiseen. Oulun keskustasta Välimaalle on matkaa noin 28 km. Alueen pinta-ala on noin 150 hehtaaria.

Oulun alueen yrityspalvelut

BusinessOulu tarjoaa maksuttomia yrityspalveluita Oulun seudulla toimiville yrityksille. Ota yhteyttä BusinessOuluun, jos sinulla on kysymyksiä esimerkiksi yrityksen perustamisesta, yritysrahoituksesta tai liiketoimintamalleista. BusinessOulun sivuilta voit lukea lisää yrityspalveluista.

Välimaan logo.

Haluamme olla paras paikka yritykselle.