In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Toiminta-ajatus Toiminta-ajatus

             
         "Ota lapsi syliin, sillä hänen lapsuusmuistonsa
                              ovat vielä kirjoittamatta"
                             (Tuntematon ajattelija)

Toimintaamme ohjaa yksilöllisen kasvun tukeminen ja kannustaminen. Pyrimme luomaan päiväkodissamme lapselle lämpimän ja kannustavan kasvu- ja oppimisympäristön. Työyhteisössä kunnioitamme toinen toistamme, perheitämme ja arvostamme monikulttuurisuutta ja erilaisuutta.

Tuemme lapsen yksilöllistä kasvua ja persoonallisuuden kehitystä yhdessä perheen kanssa. Kasvatuksessa pidämme tärkeänä hyviä tapoja – kiitos, ole hyvä, anteeksi: sovittujen pelisääntöjen noudattamista, oikeudenmukaisuutta ja lähimmäisen huomioonottamista.

Turvallisessa ja hyvinvoivassa työyhteisössämme kannustamme niin lasta kuin aikuistakin ajattelemaan luovasti ja kokeilemaan uutta.

Talvinen maisema

Omahoitajuus

Omahoitajuusmallin tavoitteena on pyrkiä tukemaan ja kannattelemaan vanhemman ja lapsen välistä kiintymyssuhdetta päivittäisen eron aikana. Omahoitajuuden avulla pyrimme myös lisäämään ja syventämään yhteistyötä vanhempien kanssa.

Ryhmät on jaettu pienryhmiin. Jokaisella lapsella on omahoitaja, joka tekee yhteistyötä vanhempien kanssa ja on oman ryhmänsä lasten kanssa kaikissa päivän tilanteissa: ruokailussa, pukemisessa, ulkoilemassa ja toimintatuokioilla.

Omahoitajuuden tärkeä perusta on riittävä tutustumisaika päivähoidon alkaessa. Vanhemmat ja omahoitaja sopivat perehdytysjakson aikataulusta ja tavoitteista.

Päiväkotimme akvaario

 

Meillä on Vihreä Lippu!